CJIXOx2-GZ8

Film: The Iceman

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

10:15
19 september

RUSTY RIVETS

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Rusty tegen De Robo-Eekhoorn! / Rusty's Drone-probleem: Als Rusty en Ruby een Robo-Eekhoorn bouwen om de Bytes te entertainen veroorzaakt dat een hoop problemen.. // Drones cirkelen om het Mobiele Rivet-Lab en stelen allerlei spullen. Wie zit erachter en hoe houden ze hem tegen?

10:15
20 september

RUSTY RIVETS

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Rusty en De Piraten Van Sprankeldam / Rusty's Muizenplaag: Rusty, Ruby en Frankie gaan samen op avontuur om de schat van Rusty's over-overgrootpa te zoeken! Alleen wil Frankie de schat stiekem voor zichzelf houden.. // Frankie veroorzaakt weer eens grote problemen als hij zijn Robo-Muis kloont met Rusty's Snelle Kloner en de hele stad met een robo-muizenplaag opzadelt.

10:15
21 september

RUSTY RIVETS

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Rusty's stresvrije stoel / Rusty's stinkende wedstrijd: Rusty gunt zijn moeder wat rust en ontwerpt een luie stoel, natuurlijk met allerlei technische snufjes. Maar of dat nou de rust brengt die zijn moeder zoekt..?! // Rusty en zijn moeder doen mee aan een rozenwedstrijd.

Frankie wil ook meedoen met een mechanische roos, maar wordt gediskwalificeerd. Uit wraak maakt hij een robotstinkdier om de wedstrijd mee te verpesten, maar dat zit hem niet glad!

UITZENDING GEMIST

5:50
16 april 2018

RUSTY RIVETS

Kids/jeugd, Jeugd 6 - 14

Animatieserie over de belevenissen van Rusty en zijn team van robots die zich uit iedere moeilijke situatie weten te redden. | Kijkwijzer: Alle leeftijden.

10:15
18 september 2018

RUSTY RIVETS

Seizoen 2 - Aflevering 6 - De Fix-Het 500 / Ijskoude Rusty: Als Frankie zijn Fritskar 5000 laat zien aan Rusty en Ruby, besluiten ze tegen elkaar te racen in het Fix-Het 500 om erachter te komen wiens auto het snelst is.. // Frankie zorgt weer voor flink wat problemen tijdens de bijeenkomst van de Uitvindersclub als hij het hele klaslokaal bevriest. Rusty en Ruby komen in actie.

Kortingscodespot