NSR7xRGBnOE

Film: Kill Bill: Vol. 2

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

13:45
24 september

RTL LATE NIGHT MET TWAN HUYS

Praatprogramma over de actualiteit

Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night:

- Hugo Borst en Frank van der Lende over Alzheimer

Het is vandaag Wereld Alzheimer Dag. Hugo Borst en Frank van der Lende vertellen vanavond over deze slopende ziekte. Hugo Borst heeft met zijn zorgmanifest maar liefst 2,1 miljard euro opgehaald voor de ouderenzorg. Zijn moeder leed aan Alzheimer en heeft jaren in een verzorgingstehuis geleefd. Joke Borst overleed vorige maand op 89-jarige leeftijd aan deze slopende ziekte. Vanavond vertelt Hugo Borst voor het eerst sinds het overlijden van zijn moeder over haar laatste dagen. Verder schuift NPO 3FM-DJ Frank van der Lende aan. Hij gaat samen met Alzheimer Nederland een YouTube-serie maken met zijn vader die ook Alzheimer heeft.

- Leesclub Nescio

Vandaag begint de Boekenweek voor Jongeren. Juryvoorzitter Sem de Muinck Keizer (17) las tot twee jaar geleden praktisch niets, zeker geen literatuur. Totdat de vader van zijn vriend Jip, schrijver Bas Steman, hen aanspoorde om een leesclub te beginnen om in ieder geval een goed cijfer voor hun mondeling examen Nederlands te halen. Nu zijn de jongens op missie om pubers tot boekenwurmen te transformeren.

- Achmed Akkabi en Thijs Römer

Vanavond gaat bij RTL Late Night met Twan Huys de trailer van de nieuwe misdaadserie ' Mocro Maffia' in première en hiermee wordt ook de cast bekendgemaakt. Achmed Akkabi en Thijs Römer, initiatiefnemers van de serie vertellen erover bij RTL Late Night met Twan Huys.

22:30
24 september

RTL LATE NIGHT MET TWAN HUYS

Praatprogramma over de actualiteit

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Latenighttalkshow met Twan Huys vanuit De Hallen in Amsterdam

0:55
25 september

RTL LATE NIGHT MET TWAN HUYS

Praatprogramma over de actualiteit

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Latenighttalkshow met Twan Huys vanuit De Hallen in Amsterdam

UITZENDING GEMIST

22:30
18 september 2018

RTL LATE NIGHT MET TWAN HUYS

Praatprogramma over de actualiteit

Vanavond onder andere in RTL Late Night:

- Jesse Klaver en Thierry Baudet

De zelfverklaarde messias van links Jesse Klaver en de de zelfverklaarde messias van rechts Thierry Baudet gaan vanavond met elkaar in debat over de plannen van het kabinet die op Prinsjesdag bekend zijn gemaakt.

- Edsilia Rombley, Berget Lewis, Shirma Rouse en Tjeerd Oosterhuis

Vandaag is het zover, onze eigen Glennis Grace staat in de grande finale van America's Got Talent! Vanavond blikken haar soulsisters Edsilia Rombley, Berget Lewis en Shirma Rouse vooruit op de grote dag van Glennis. Haar producer Tjeerd Oosterhuis en haar hartsvriendinnen zijn ook van de partij. En er is natuurlijk muziek!

- Gerda Havertong, Patrick Martens en Bert (van Ernie)

Bert en Ernie zijn meer dan slechts goede vrienden. Dat zegt scenarioschrijver Mark Saltzam die al sinds 1984 voor Sesamstraat schrijft. Sesamstraat-bewoner Gerda Havertong en presentator Patrick Martens vertellen waarom ze blij zijn door dit nieuws en ook Bert uit Sesamstraat reageert op het nieuws.

13:45
18 september 2018

RTL LATE NIGHT MET TWAN HUYS

Praatprogramma over de actualiteit

Herhaling. Vanavond onder andere in RTL Late Night:

- Jochem Myjer

Als je in Amsterdam woont of werkt heb je hem maandagochtend misschien wel gezien in Tram 4. Jochem Myjer trapte de campagne voor de kaartverkoop van zijn verlengde theatertournee af met een tramrit door de hoofdstad, waarbij hij zelf voor conducteur speelde. Vanavond vertelt Jochem Myjer in RTL Late Night met Twan Huys hoe bijzonder hij het vindt om de extra lange serie in Carré te spelen en hoe het is om alle ballen omhoog te houden in zware privétijden.

- Tjalle Boorsma

De Nederlander Tjalle Boorsma beheert in Bolivia een gebied twee keer zo groot als de Veluwe. Het is het enige gebied waar de papegaaisoort blauwkeelara nog in het wild leeft. Vanavond vertelt hij over zijn missie om de blauwkeelara te beschermen.

- André de Zutter en Frans

Het zal je maar gebeuren: je vrouw gaat vreemd, daarom beëindig jij de relatie en vervolgens word je door je partner, waarmee je al 20 jaar samen bent en twee kinderen hebt, vals beschuldigd van mishandeling en verkrachting.

- Olcay Gulsen en Haroon Ali

Vannacht worden de belangrijkste televisieprijzen van Amerika uitgereikt: de Emmy Awards. Een van de grote kanshebbers is The Handmaid’s Tale. Aan tafel zitten Olcay Gulsen en Haroon Ali over hun favoriete serie.

- Mooi Wark

Mooi Wark zou zondagavond (gisteravond) te zien zijn in Boer zoekt Vrouw. Een actie van boer Remco zorgde ervoor dat het optreden niet door is gegaan. Vanavond krijgt de boerenrockband een herkansing.

Kortingscodespot