-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

21:20
27 maart 2020
2015
Lenny Abrahamson
Sandy Mcmaster,
Brie Larson,
Sean Bridgers,
Jacob Tremblay,
Wendy Crewson

ROOM

Film

Room is een Amerikaanse, Britse, Canadese, en Ierse dramafilm uit het jaar 2015. Deze productie is geregisseerd door Lenny Abrahamson. De hoofdrollen worden vertolkt door Brie Larson, Jacob Tremblay en Joan Allen.

Deze film vertelt het verhaal van Jack (Jacob Tremblay), een energiek jongetje van vijf dat liefhebbend wordt opgevoed door zijn ‘Ma’ (Brie Larson). Net als elke goede moeder probeert Ma haar zoon op een normale manier, veilig groot te brengen. Ze overlaadt hem met warmte en liefde, speelt spelletjes met hem en leest hem verhaaltjes voor. Maar hun leven is allesbehalve normaal: ze zitten opgesloten in een kamer van 3 bij 3 meter, zonder ramen, die door Ma eufemistisch ‘Kamer’ wordt genoemd. Ze heeft hier een eigen wereld gecreëerd voor Jack, en stelt alles in het werk om hem zelfs in deze verraderlijke omgeving een volwaardige opvoeding te geven. Maar als Jack steeds nieuwsgieriger wordt naar zijn situatie en moeder eraan onderdoor dreigt te gaan, verzinnen ze in het diepste geheim een plan om te ontsnappen.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/room

21:15
11 mei 2018
2015
Lenny Abrahamson
Brie Larson,
Jacob Tremblay,
Joan Allen,
William H. Macy,
Sean Bridgers

ROOM

Drama

Iers-Canadees-Brits-Amerikaans drama: Joy 'Ma' Newsome leeft samen met haar vijfjarig zoontje Jack in een afgesloten ruimte in de tuin van Old Nick, de man die haar zeven jaar geleden ontvoerde en opsloot. Voor Jack is de kleine kamer waar hij geboren werd de enige wereld die hij kent. Zijn moeder doet haar uiterste best om haar zoon een zo normaal mogelijke jeugd te geven en voor hem bestaat de rest van de wereld enkel op televisie. Maar nu Jack steeds nieuwsgieriger begint te worden, vindt Ma hem oud genoeg om hem te informeren over de wereld buiten.