×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

20:40
26 februari
Arnout Hauben

ROND DE NOORDZEE

Reisdocumentaire

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Reportagereeks met Arnout Hauben.

De Engelse oostkust.

Arnout trekt verder langs de Engelse oostkust, waar elk jaar tientallen meters land en vele huizen door de zee worden verzwolgen. Hij maakt kennis met Derrick, die voor de tweede keer in zijn leven zijn woning dreigt te verliezen. Langs een eeuwenoud pelgrimspad bereikt Arnout Holy Island, op de grens met Schotland.

20:40
5 maart
Arnout Hauben

ROND DE NOORDZEE

Reisdocumentaire

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Reportagereeks met Arnout Hauben.

De ruige Schotse kust.

Arnout steekt de Schotse grens over. De kustlijn wordt steeds ruiger en dramatischer. Hij komt langs het golfterrein van Donald Trump, dat op fel protest van de omwonenden stuit. Samen met enkele biologen gaat hij op zoek naar orka's.

UITZENDING GEMIST

20:35
19 februari 2019
Arnout Hauben

ROND DE NOORDZEE

Reisdocumentaire

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Reportagereeks met Arnout Hauben.

De oversteek naar Engeland.

Arnout zeilt het Kanaal over. Over de legendarische witte kliffen van Dover trekt hij verder langs de oostkust van Engeland. Op zee gaat hij op zoek naar een oud, verlaten fort uit de Tweede Wereldoorlog dat op instorten staat.

20:35
12 februari 2019
Arnout Hauben

ROND DE NOORDZEE

Reisdocumentaire

In de tiendelige documentairereeks Rond de Noordzee zien we verrassende verhalen die zich op, rond en in het water afspelen. Achter onze kust bevindt zich namelijk een wereld die wij amper kennen, een rijke geschiedenis die landsgrenzen overschrijdt.

Rond de Noordzee is vanaf vanavond elke dinsdag om 20:35 uur te zien op België Eén.

Van de komst van de Vikingen tot de noodlottige stormen die Zeeland onbewoonbaar hebben gemaakt: de Noordzee kent een rijke geschiedenis. Er werden wereldoorlogen uitgevochten, windmolens geplaatst en de visserij is er opnieuw uitgevonden.

In tien afleveringen trekt regisseur Arnout Hauben met zijn team steeds verder langs de grillige grenzen van de Noordzee. Arnout, Philippe Niclaes (camera) en Ruben Callens (geluid & drone) vormen samen een hecht team dat soms gericht en soms toevallig verhalen verzamelt die aansluiting vinden bij de grote geschiedenis van de zee en bijbehorende kust.

Kortingscodespot