×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

20:25
18 juni
Arnout Hauben

ROND DE NOORDZEE

Reisdocumentaire

Arnout start de laatste etappe van zijn grote Noordzeereis in Amsterdam. Het is het begin van de laatste aflevering van Rond de Noordzee.

Amsterdam dankt zijn rijkdom voor een groot deel aan de Antwerpenaren die er ooit kwamen wonen. Arnout Hauben ontmoet de 98-jarige Eddy, die tijdens de Tweede Wereldoorlog in een roeibootje naar Engeland vluchtte.

In Zeeland spreekt hij met enkele mensen die de watersnoodramp van 1953 op een haar na overleefden. Bij zijn thuiskomst in Antwerpen wacht Arnout nog een grote verrassing.

9:10
22 juni
Arnout Hauben

ROND DE NOORDZEE

Reisdocumentaire

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Belgische reportagereeks met Arnout Hauben.

Terug naar huis.

Arnout start de laatste etappe van zijn grote Noordzeereis in Amsterdam. Deze stad dankt zijn rijkdom voor een groot deel aan de Antwerpenaren die er ooit kwamen wonen. Hij ontmoet de 98-jarige Eddy, die tijdens de Tweede Wereldoorlog in een roeibootje naar Engeland vluchtte. In Zeeland spreekt hij met enkele mensen die de watersnoodramp van 1953 op een haar na overleefden. Bij zijn thuiskomst in Antwerpen wacht Arnout nog een grote verrassing...

UITZENDING GEMIST

20:25
11 juni 2019
Arnout Hauben

ROND DE NOORDZEE

Reisdocumentaire

In deze aflevering van Rond de Noordzee zeilt Arnout Hauben langs de Waddeneilanden.

Hij maakt kennis met de eigenzinnige Amelanders, leert alles over strandjutten op Terschelling en verkent Vlieland samen met wereldkampioen kettingzagen Amanda. Tijdens een opkomende storm komt Arnouts zeilboot vast te zitten op een zandbank.

Arnout en zijn vrienden gaan aan boord van de Senta, een oude aak die speciaal ontworpen is om op de Waddenzee te varen. Ze trekken langs Ameland en Terschelling tot in Vlieland.

De oude onafhankelijke spirit van de eilandbewoners blijkt nog altijd te leven. Als de wind strak staat dan wordt er gejut, en ze zijn er nog altijd trots op hun verleden als stoere walvisvaarders.

9:35
8 juni 2019
Arnout Hauben

ROND DE NOORDZEE

Reisdocumentaire

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Belgische reportagereeks met Arnout Hauben.

Door de Duitse Bocht.

Arnout is aangekomen in Denemarken, het land van de windenergie. Hij ontmoet er kitesurfer Lukas, die hem meeneemt naar zijn huis in een kleurrijk hippiedorp. Met de ferry steekt Arnout de Duitse grens over en komt aan op Sylt, het Saint-Tropez van Duitsland. Met een klein vliegtuig reist hij door naar Helgoland, het eiland waar de grootste niet-nucleaire ontploffing uit de geschiedenis plaatsvond.

Kortingscodespot