-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

20:35
9 oktober 2019

RODE LOPERSHOW GOUDEN TELEVIZIER-RING GALA 2019

Magazine

Liveverslag vanaf de rode loper van het 54ste Gouden Televizier-Ring Gala, gepresenteerd door Britt Dekker.

Maik de Boer
Ze gaat in gesprek met de kanshebbers voor de belangrijkste televisieprijzen van Nederland. Lifestyle-deskundige Maik de Boer gaat op zoek naar de centrale vraag op de rode loper: wat dragen de sterren?

Digital Impact-prijs
In de Rode Lopershow wordt de eerste prijs van de avond, de Televizier-Ster Digital Impact, uitgereikt aan het programma met de leukste online-ervaring voor de kijker. Hiervoor zijn Boer zoekt Vrouw (KRO-NCRV), Expeditie Robinson (RTL 5) en Heel Holland Bakt (Omroep MAX) genomineerd.

Gala
Om 21:10 uur begint het Gouden Televizier-Ring Gala, waarin alle overige tv-prijzen worden uitgereikt.

Nominaties
De drie programma's die kans maken op de Gouden Televizier-Ring zijn Beste Zangers, Chateau Meiland en Expeditie Robinson. Ook worden er weer een aantal Gouden Televizier-Sterren uitgereikt aan presentatoren. Onder anderen André van Duin, Chantal Janzen en Eva Jinek zijn dit jaar genomineerd.

Meer informatie over de drie genomineerde programma's lees je hier: gids.tv/5503/genomineerden-televizier-ring.

Lees hier wie de genomineerden voor de Televizier-Sterren zijn: gids.tv/5479/genomineerden-televizier-sterren.