×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

20:35
11 oktober 2018

RODE LOPERSHOW GOUDEN TELEVIZIER - RING GALA 2018

Reportage

Liveverslag vanop de rode loper van het Gouden Televizier-Ring Gala 2018

20:35
11 oktober 2018

RODE LOPERSHOW GOUDEN TELEVIZIER-RING GALA 2018

Reportage

Liveverslag vanaf de rode loper van het Gouden Televizier-Ring Gala 2018, gepresenteerd door Britt Dekker en Frits Sissing.

Terwijl de televisiesterren van Nederland arriveren bij AFAS Live, spreken Britt en Frits uitgebreid met gasten en genodigden van het Gala. Natuurlijk spreken ze ook met de genomineerden voor de belangrijkste televisieprijzen van Nederland.

Dit jaar strijden Beau Five Days Inside (RTL 4), De Luizenmoeder (AVROTROS) en Expeditie Robinson (RTL 5) om de prestigieuze ring.

Voor het eerst in de geschiedenis van het Televizier-Ring Gala wordt de Digital Impact Award uitgereikt aan het programma dat ook online of digitaal de kijkers weer te bereiken en te betrekken. Genomineerden voor deze prijs zijn: Expeditie Robinson (RTL 5), Wie is de Mol? (AVROTROS) en Zondag met Lubach (VPRO). Tijdens de Rode Lopershow wordt bekendgemaakt welk programma als eerste met deze prijs naar huis gaat.

Kortingscodespot