lAxgztbYDbs

Film: Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

13:25
20 oktober

RIVER MONSTERS

River of Blood

Seizoen 6 - Aflevering 5 - River of Blood: Jeremy is in een afgelegen moerasgebied om meldingen van een schokkend incident op een rivieroever te onderzoeken. Hij ontdekt het monster dat de rivier terroriseert.

13:25
21 oktober

RIVER MONSTERS

Body Snatcher

Aflevering 6 - Body Snatcher: Jeremy heeft verhalen gehoord van een geest genaamd Water Mama, die lichamen pakt. Nu er mensen spoorloos verdwijnen is hij ervan overtuigd dat er een riviermonster rondzwemt.

13:25
27 oktober

RIVER MONSTERS

Razorhead

Seizoen 8 - Aflevering 1 - Razorhead: Er doen verontrustende verhalen de ronde over een wezen dat de Florida Keys terroriseert. Jeremy Wade reist naar de Sunshine State om deze vreemde aanvallen te onderzoeken.

UITZENDING GEMIST

13:25
7 oktober 2018

RIVER MONSTERS

Amazon Apocalypse

Seizoen 6 - Aflevering 2 - Amazon Apocalypse: Toen de Sobral Santos op de Amazone verging, waren er honderden slachtoffers, van wie velen levend verslonden zouden zijn. Jeremy Wade reconstrueert de laatste reis van de boot.

13:25
6 oktober 2018

RIVER MONSTERS

Men-eating Monster

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Men-eating Monster: Jeremy Wade jaagt al jaren op een legendarisch riviermonster, de lau-lau, een monter dat mensen in zijn geheel zou doorslikken. Wade komt niet terug zonder er één te vangen.

Kortingscodespot