-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

16:30
1 november

RISE OF THE MACHINES

Amusement

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Arctic Icebreaker

De Louis S. St-Laurent is de meest geavanceerde ijsbreker van de Canadese kustwacht. Welke technologie schuilt er achter deze 500 miljoen dollar kostende stormram?

17:30
1 november

RISE OF THE MACHINES

Amusement

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Freight Train

Machines vormen een onmisbaar onderdeel van de hedendaagse samenleving en infrastructuur. De unieke machines in deze serie zijn de meest geavanceerde in hun soort.

18:30
1 november

RISE OF THE MACHINES

Amusement

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Road Train

De Mack Super-Liner is de sterkste vrachtwagen ter wereld. Wat zijn de technische geheimen van deze truck die met zijn motor van 685 pk drie trailers van negen meter kan trekken?

UITZENDING GEMIST

19:30
18 oktober 2020

RISE OF THE MACHINES

Amusement

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Flying Ship

Een vliegboot is een baanbrekend vliegtuig dat door gebruik te maken van het grondeffect op een luchtlaag vlak boven de golven scheert. Wat is de techniek achter dit toestel?

1:25
8 juli 2020

RISE OF THE MACHINES

Amusement

Seizoen 3 - Aflevering 10 - World's First Flying Cars

Een geavanceerd prototype is een van de voertuigen die meedoen in de race om de eerste vliegende auto's te bouwen. Wat zijn de geheimen achter dit baanbrekende voertuig?