-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

0:30
25 februari

RIDICULOUSNESS

Ridiculousness

In een nieuwe Ridiculousness kijken Rob, Chanel en Steelo naar kinderen die RIJP VOOR DE KOSTSCHOOL zijn, ontdekken ze de veelzijdigheid van ZWITSERSE ZAKVRIENDEN en pakken ze de boel in voor VERHUISDAG.

1:00
25 februari

RIDICULOUSNESS

Ridiculousness

In een nieuwe Ridiculousness is UFC-vechter Daniel 'DC' Cormier bij Rob, Steelo en Chanel om de slaapstoornis KNOKKELEPSIE te observeren, een klap op de bek te incasseren in PIJNETERS en legendes aan het werk te zien in POND VOOR POND.

1:30
25 februari

RIDICULOUSNESS

Ridiculousness

In een nieuwe aflevering van Ridiculousness kijken Rob, Chanel en Steelo naar zachtaardige mensen die zo Zacht Als Een Kussens zijn. Ook bekijken ze het internetfenomeen PapaTube.

UITZENDING GEMIST

0:30
22 februari 2020

RIDICULOUSNESS

In een nieuwe Ridiculousness komt Super Bowl-kampioen Victor Cruz bij Rob, Chanel en Steelo praten over de ziekte GRABBELITIS, de bekende dans MILDE SALSA en het belang van het dragen van goeie PIEKBESCHERMING.

0:00
22 februari 2020

RIDICULOUSNESS

In een nieuwe Ridiculousness lijden Rob, Chanel en Steelo aan MAANDAGEN, rijden ze mee met MEELIFTERS en geven ze eindelijk toe dat HET VOORBIJ IS.