×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

23:35
21 april

RIDICULOUSNESS

Seizoen 11 - Aflevering 14 - Chanel and Sterling LIX: In deze gloednieuwe aflevering van Ridiculousness eren Rob, Chanel en Steelo de troepen in BASISTRAINING, ze bekijken een nieuwe sport genaamd DRANKOUR, en zien de pracht van de ZWERVERMAGIËRS.

0:05
22 april

RIDICULOUSNESS

Seizoen 11 - Aflevering 15 - Chanel And Sterling LX: In deze nieuwe aflevering van Ridiculousness gaan Rob, Chanel en Steelo op safari met Amateur Geographic, trekken ze hun eigen realiteit in twijfel bij Foutjes In De Simulatie en experimenteren ze met Goedkope Wetenschap.

0:30
22 april

RIDICULOUSNESS

Seizoen 11 - Aflevering 16 - Chanel and Sterling LXI: In deze nieuwe aflevering van Ridiculousness worden Rob, Chanel en Steelo boos op De Nieuwe, ze chillen met een stel Knudde Kameleons en ze gaan naar de enge wereld van het Dark Web.

UITZENDING GEMIST

23:00
17 april 2019

RIDICULOUSNESS

Seizoen 11 - Aflevering 5 - Jimmy Uso and Naomi: In deze splinternieuwe aflevering van Ridiculousness is PIJN DOET GEEN ZEER een les voor WWE-sterren Jimmy Uso en Naomi, die de snelle oudjes proberen bij te houden met ZILVEREN KOGELS en bewijzen dat sommige dingen IN HET BLOED zitten.

22:30
17 april 2019

RIDICULOUSNESS

Seizoen 6 - Aflevering 13 - Nina Agdal: In deze nieuwe aflevering van Ridiculousness ontdekt Rob de 'Privé-raarheid' van topmodel Nina Agdal terwijl ze in 'Beestmodus' gaat en geniet van 'Getalenteerde Konten'.

Kortingscodespot