1cnoM8EiGGU

Film: Braveheart

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

22:25
24 februari

RIDICULOUSNESS

Magazine, Comedy

Voormalig Playmate van het Jaar Sara Jean Underwood komt langs in de Ridiculousness-studio. Rob laat zijn angstgezicht zien en ze bespreken waarom katten raar zijn.

22:50
24 februari

RIDICULOUSNESS

Magazine, Comedy

UFC-vechter en voormalig kampioen Quinton 'Rampage' Jackson laat zijn wolvenstrijdkreet horen en vertelt wat hij lekker vindt. Rob toont filmpjes van waardeloze eindes en laat zien wat 'slampaged' is.

23:15
24 februari

RIDICULOUSNESS

Magazine, Comedy

Duff Goldman, de sterrenkok van Ace of Cakes, komt langs met een schorpioenentaart en we zien een paar van zijn overbodige kostuums. Rob en hij laten ook nog filmpjes zien van grootse opkomsten en geestgaten.

UITZENDING GEMIST

0:05
21 februari 2018

RIDICULOUSNESS

Magazine, Comedy

In een nieuwe aflevering van Ridiculousness werken Rob, Chanel en Steelo wat Straatvlees weg, feesten ze met wat Sis-zussen en gaan de trap op en af met wat extreme Trapveren.

23:15
20 februari 2018

RIDICULOUSNESS

Magazine, Comedy

Een gloednieuwe aflevering van Ridiculousness. Rob, Chanel en Steelo bekijken de woeste GAZONKRIJGERS, worden wijzer van ZEG WAT JE DENKT en zijn getuige van WOLLIGE WOEDE.

Kortingscodespot