×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

20:05
20 januari

RIDICULOUSNESS

Seizoen 11 - Aflevering 15 - Chanel And Sterling LX: In deze nieuwe aflevering van Ridiculousness gaan Rob, Chanel en Steelo op safari met Amateur Geographic, trekken ze hun eigen realiteit in twijfel bij Foutjes In De Simulatie en experimenteren ze met Goedkope Wetenschap.

20:30
20 januari

RIDICULOUSNESS

Seizoen 11 - Aflevering 5 - Jimmy Uso and Naomi: In deze splinternieuwe aflevering van Ridiculousness is PIJN DOET GEEN ZEER een les voor WWE-sterren Jimmy Uso en Naomi, die de snelle oudjes proberen bij te houden met ZILVEREN KOGELS en bewijzen dat sommige dingen IN HET BLOED zitten.

21:00
20 januari

RIDICULOUSNESS

Seizoen 11 - Aflevering 11 - Laurie Hernandez: In deze splinternieuwe aflevering van Ridiculousness komt turnkampioene Laurie Hernandez met Rob, Chanel en Steelo praten over haar accurate SLAMDAR, het verschil met STRAATTURNERS, en over een stel kinderen die maar ANGSTZAKKEN zijn.

UITZENDING GEMIST

1:05
18 januari 2019

RIDICULOUSNESS

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Charlotte McKinney: In deze aflevering is model en actrice Charlotte McKinney te gast bij Rob, Sterling en Chanel om wat 'Dirty Secrets' te vertellen, wat 'All Natural Beef' te proeven en de billen samen te knijpen voor de categorie 'Spike My Butt'.

23:50
17 januari 2019

RIDICULOUSNESS

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Andy Bell: In deze gloednieuwe aflevering behandelen Nitro Circus-stuntman Andy Bell, Rob, Sterling en Chanel een aantal Nitro Sideshows en het fenomeen 'Straatdansrennen'.

Kortingscodespot