Mfk-nKLkMwQ

Film: The ghost writer

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

22:25
23 oktober

RIDICULOUSNESS

Seizoen 11 - Aflevering 20 - Chloe Kim: Chloe Kim, die Olympisch goud won, is te gast bij Rob, Chanel en Steelo. Ze kijken naar dieren die Door Elkaar Gerammeld worden, ouders die geloven in een Strenge Opvoeding en aanstormende atletische talenten die de Winter Niet Afwachten.

22:50
23 oktober

RIDICULOUSNESS

Seizoen 11 - Aflevering 9 - Steve-O: In een nieuwe Ridiculousness is de legendarische Jackass-ster Steve-­O bij Rob, Chanel en Steelo om zich voor te bereiden op een opstand van machines, op zaken te slaan en van daken af te komen.

23:15
23 oktober

RIDICULOUSNESS

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Chanel and Sterling IV: Rob, Sterling en Chanel kijken naar Menselijke Eekhoorns' en naar de ongelukkige timing van mensen die 'Nevenschade' worden.

UITZENDING GEMIST

0:50
21 oktober 2018

RIDICULOUSNESS

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Dana White: Deze week in een nieuwe aflevering van Ridiculousness: Rob Dyrdek en UFC-oprichtster Dana White leggen uit wat verban-kini’s zijn en nemen het op tegen de meest prikkelbare heethoofden.

0:25
21 oktober 2018

RIDICULOUSNESS

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Chanel and Sterling III : In deze nieuwe aflevering van Ridiculousness: Rob, Sterling en Chanel pikken wat schoonmoeders op, kijken naar vroege sterfgevallen en genieten ouderwets van Russisch plezier.

Kortingscodespot