zz7TGf1awDo

Film: Eight Below

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

22:30
13 december

RIDICULOUSNESS

Magazine, Comedy

In deze nieuwe aflevering genieten Rob, Chanel en Sterling van wat 'Witte wijnpraat', gaan ze naar een 'Anonieme Dronken Dieren'-meeting en ondergaan ze enkele 'Buitenwijkbeproevingen' in de meest gevaarlijke buitenwijk van het land.

22:55
13 december

RIDICULOUSNESS

Magazine, Comedy

In een nieuwe Ridiculousness worden Rob, Chanel en Sterling vergezeld door de coolste oma op internet, BaddieWinkle, die ons leert hoe je jong blijft middels de Fontein van Baddie.

23:20
13 december

RIDICULOUSNESS

Magazine, Comedy

In een gloednieuwe aflevering van Ridiculousness leren Rob, Chanel en Sterling wat je nodig hebt om een undercover-vechtersbaas te worden, ze ontdekken een nieuwe manier om rijk te worden en merken dat sommige dingen onvergeeflijk zijn.

UITZENDING GEMIST

0:00
11 december 2017

RIDICULOUSNESS

Magazine, Comedy

In deze gloednieuwe aflevering van Ridiculousness laat Rob NFL-superster Rob Gronkowski zien hoe het is om 'Niet te wekken' te zijn, wat de gevaren zijn van 'Busblind' zijn en hoe de vreemde agressie van 'Milde jongens' eruitziet.

23:30
10 december 2017

RIDICULOUSNESS

Magazine, Comedy

Komiek Eric Andre is terug om te kijken naar Powerpiemels, te zien hoe mensen elkaar mond-op-mond geven in de categorie Onverwachte Mondmaatjes en om lekker te knoeien met zijn favoriete dressing in de categorie Ranch It Up!

Kortingscodespot