UuvO65EPWFo

Film: Omar

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

22:25
23 juni

RIDICULOUSNESS

Seizoen 7 - Aflevering 8 - Charlotte McKinney: In deze aflevering is model en actrice Charlotte McKinney te gast bij Rob, Sterling en Chanel om wat 'Dirty Secrets' te vertellen, wat 'All Natural Beef' te proeven en de billen samen te knijpen voor de categorie 'Spike My Butt'.

22:50
23 juni

RIDICULOUSNESS

Seizoen 7 - Aflevering 9 - Chanel and Sterling XXII: In deze nieuwe aflevering van Ridiculousness worden Rob, Steelo en Chanel verrast door een paar 'Wookiees', nemen ze het op tegen 'Moordmachines' en kijken ze naar de verwoesting van explosieve 'Tikkende Tijd-Mams'.

23:10
23 juni

RIDICULOUSNESS

Seizoen 7 - Aflevering 10 - Robbie Maddison: In deze gloednieuwe Ridiculousness behandelen Rob, Stee-Lo, Chanel en motorcrossmaniak Robbie Maddison 'Mini Madd Asses' en zorgen ze voor wat flinke 'Gramage'.

UITZENDING GEMIST

0:05
21 juni 2018

RIDICULOUSNESS

Seizoen 6 - Aflevering 20 - Prom: Rob, Sterling en Chanel maken zich gereed voor het schoolbal met Schoolbalrepetitie, bekijken rampzalige internetdates met Had Maar Naar Links Geveegd en tonen de risico's van indrinken in Dronken Bij Aankomst.

0:25
20 juni 2018

RIDICULOUSNESS

Seizoen 6 - Aflevering 16 - Brooks Wheelan: in deze nieuwe aflevering van Ridiculousness laat komiek Brook Wheelan aan Rob zien hoe gevaarlijk het is om 'Dronken Op eBay' te zijn, doet hij aan 'Ongediertebestrijding' en is doodsbang om 'Slangenaas' te worden.

Kortingscodespot