-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

1:13
22 september

RIDICULOUSNESS

Amusement

Seizoen 16 - Aflevering 3 - Chanel and Sterling CLIII

In een nieuwe Ridiculousness wringen Rob, Chanel en Steelo zich in bochten over Scharnierplezier, komen ze vast te zitten in de Giechelgevangenis en bezoeken ze Een Knallende Stad.

1:39
22 september

RIDICULOUSNESS

Amusement

Seizoen 16 - Aflevering 4 - Chanel and Sterling CLIV

In een gloednieuwe aflevering van Ridiculousness praten Rob, Chanel en Steelo over het sluwste meubilair, VERRADERLIJKE STOELEN, over waar alle ziektes beginnen, DE PLAAG BEGINT en ze bespreken de subtiele kunst van de STANKTEST.

2:02
22 september

RIDICULOUSNESS

Amusement

Seizoen 16 - Aflevering 5 - Chanel and Sterling CLV

In een gloednieuwe aflevering van Ridiculousness komt Portiekpijn voor Rob, Chanel en Steelo wel heel dichtbij, doen ze hun wc-hokjes op slot bij Poepacabra en bekijken ze vreetpartijen bij Buffetbeesten.

UITZENDING GEMIST

0:42
18 september 2020

RIDICULOUSNESS

Amusement

Seizoen 15 - Aflevering 38 - Wes Scantlin

In een nieuwe Ridiculousness is Puddle of Mudd-frontman Wes Scantlin bij Rob, Chanel en Steelo om zich vuil te maken met MUDD BUDDIES, eruitgezet te worden in EENMANSBAN en wat SCANTLIN SECURITY in te huren.

0:16
18 september 2020

RIDICULOUSNESS

Amusement

Seizoen 15 - Aflevering 37 - DaniLeigh

In deze aflevering van Ridiculousness krijgen Rob, Steelo en Chanel bezoek van DaniLeigh. Hoe komt men op Slechte Plannen? Soms is het voor achtergrondsterren Tijd Om Solo Te Gaan. En ze eren de koning van de jungle in Leeuwenvibes.