-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

20:15
7 juni

REIZEN WAES: JAPAN

Reizen

Aflevering 3

In het derde deel van zijn roadtrip komt Tom alweer in een heel ander deel van Japan terecht. Zo maakt Tom een uitgebreide stop in het rampgebied rond de verwoeste kerncentrale van Fukushima. Hij zoekt er uit hoe veilig het er nu is en waar het naartoe moet met deze geplaagde streek. Maar Waes gooit het er ook over een iets minder serieuze boeg. Even buiten Fukushima neemt Tom deel aan een noedel-eetwedstrijd. Na meer dan 4000 kilometer door Japan eindigt Toms reis in het hoge noorden, in de verlaten natuurpracht van Hokkaido.

20:25
12 juni
Tom Waes

REIZEN WAES JAPAN

Reizen

Aflevering 1 van 3 - VPRO

Tom Waes bezoekt de havenstad Nagasaki, een pretpark en het Naked Men Festival. Nagasaki, in het zuiden van Japan, is het startpunt van zijn reis. De eerste dag bezoekt hij in de buurt van deze stad een gigantisch Nederlands pretpark: Huis Ten Bosch. De eerste 1000 kilometer van zijn reis dompelt Tom zich onder in verschillende specifieke Japanse gewoontes en gebruiken, met als hoogtepunt een bezoek aan één van de meest speciale festivals van Japan: het Naked Men Festival.

UITZENDING GEMIST

20:17
31 mei 2020

REIZEN WAES: JAPAN

Reizen

Aflevering 2

Tom reist in het tweede deel van zijn reis door Japan naar het traditionele en spirituele hart van het land. In de streek rond Kyoto heeft Tom o.m. een ontmoeting met een authentieke 'geisha'. In Tokio ontdekt Waes dan weer het moderne Japan. De invloed van de westerse cultuur heeft nergens zo'n impact als in de gigantische Japanse hoofdstad. Tom ziet er hoe veel Japanners gebukt gaan onder een hoge werkdruk en ontmoet zelfs mensen die zich volledig afsluiten van de moderne maatschappij: de zogenaamde 'hikikomori'.