-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

2:45
27 juni 2020
Tom Waes

REIZEN WAES JAPAN

Reizen

Herhaling. In de derde en laatste aflevering van Reizen Waes Japan bezoekt Tom Waes het rampgebied rond de verwoeste kerncentrale in Fukushima. Hij eindigt zijn reis in het verlaten en besneeuwde natuurgebied op het eiland Hokkaido.

Noedel-eetwedstrijd
Tom zoekt uit hoe veilig het nu is in Fukushima en hoe het verder moet met deze getroffen streek. Net buiten het gebied doet Tom mee aan een noedel-eetwedstrijd. Tom heeft meer dan vierduizend kilometer door Japan gereisd en eindigt zijn reis in het hoge noorden.

Roadtrip
Tom Waes maakte voordat het coronavirus reizen onmogelijk maakte nog net op tijd een roadtrip door Japan. In drie afleveringen reist hij door heel Japan, van de havenstad Nagasaki in het zuiden tot aan het eiland Hokkaido in het hoge noorden. Hij maakt kennis met eeuwenoude Japanse tradities en fascinerende verhalen.

Bekijk de eerste beelden van de noedelwedstrijd in Reizen Waes op gids.tv/v226776/reizen-waes.

2:55
20 juni 2020
Tom Waes

REIZEN WAES JAPAN

Reizen

Herhaling. In de tweede aflevering van Reizen Waes Japan reist Tom Waes naar Kyoto, het traditionele en spirituele hart van Japan. In Tokyo ontdekt Tom het moderne én het traditionele Japan.

Hoge werkdruk
In de streek rond Kyoto heeft Tom een ontmoeting met een authentieke geisha. In Tokyo ziet hij ziet hoe veel Japanners gebukt gaan onder een hoge werkdruk en ontmoet zelfs mensen die zich volledig afsluiten van de moderne maatschappij, de zogenaamde hikikomori.

Drieluik
Dit is de tweede aflevering van het drieluik Reizen Waes Japan, de enige reis die Tom dit jaar maakte voor zijn programma. In drie afleveringen reist hij door heel Japan. Van de havenstad Nagasaki in het zuiden tot aan het eiland Hokkaido in het hoge noorden. Hij maakt kennis met eeuwenoude Japanse tradities en fascinerende verhalen.

Bekijk de spectaculaire eerste beelden van deze aflevering op gids.tv/v224549/reizen-waes-japan.