×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

1:25
16 maart 2019

REIZEN WAES

Reisdocumentaire

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Belgische reportagereeks (2018).

Oekraïne (1/2).

Het is wat op de achtergrond geraakt, maar Oekraïne is nog altijd een land in oorlog. In 2014 annexeerde Rusland een stuk van Oekraïne en meteen daarna ontstond er een gewapend conflict in het oosten van het land. Tom toert drie weken lang door het gigantische land, dat hij amper kent en dat nog altijd in oorlog is. In de hoofdstad Kiev bezoekt hij het Maidan-plein, waar het regeringsleger vijf jaar geleden meer dan 100 demonstranten doodschoot. Hij gaat ook logeren in Tsjernobyl, dat meer dan 30 jaar na de kernramp vreemd genoeg een toeristische topattractie is geworden.

20:25
15 maart 2019

REIZEN WAES

Reisdocumentaire

De laatste reis van het vierde seizoen van Reizen Waes gaat naar Oekraïne. Deze reis wordt verdeeld over twee afleveringen, die de komende vrijdagen om 20:25 uur te zien zijn op NPO 3.

Het is wat op de achtergrond geraakt, maar Oekraïne is nog altijd een land in oorlog. In 2014 annexeerde Rusland een stuk van Oekraïne en meteen daarna ontstond een gewapend conflict in het oosten van het land. Tom Waes toert drie weken lang door het gigantische land.

In de hoofdstad Kiev bezoekt hij het Maidan-plein waar het regeringsleger vijf jaar geleden meer dan honderd demonstranten doodschoot. En hij gaat logeren in Tsjernobyl, dat dertig jaar na de kernramp vreemd genoeg een toeristische topattractie is geworden.

Kortingscodespot