-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

20:37
20 september

RAVENS HUIS

Serie, Jeugd

Hallowie is de nieuwe buurman?

Er trekt tijdens Halloween een nieuwe buurman in het gebouw in en de kinderen hebben genoeg bewijs verzameld om ervan uit te gaan dat hij een duister wezen is.

20:30
26 september

RAVENS HUIS

Serie, Jeugd

Vaderliefde

Als Raven en Chelsea een weekend weg zijn om hun Vriendinleum te vieren, hebben de kinderen een weekend met Devon en Garrett.

20:30
27 september

RAVENS HUIS

Serie, Jeugd

Franse fratsen

Nia vindt Timothée, de nieuwe Franse uitwisselingsleerling, leuk en ze doet net alsof ze Brits is om hem voor zich te winnen. Booker helpt Nia, zodat hij er niet achter komt.

UITZENDING GEMIST

20:30
13 september 2020

RAVENS HUIS

Serie, Jeugd

Groen zien van jaloezie

Booker wordt jaloers als Danni vriendinnen met Nia en Tess wordt. Ondertussen, probeert Levi Raven en Chelsea ervan te overtuigen dat ze hun bedrijven moeten samenvoegen.

20:30
12 september 2020

RAVENS HUIS

Serie, Jeugd

Cool in leggings

Booker doet mee met de balletclub om Danni voor zich te winnen, maar als Logan, de coolste knul van de school, hem belachelijk maakt, besluit Booker te stoppen.