NSR7xRGBnOE

Film: Kill Bill: Vol. 2

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

14:35
24 september

RAIL AWAY

Reisdocumentaire

Aflevering 1 - Documentairereeks over markante spoorlijnen.

Frankrijk/Italië: Nice-Cuneo.

De treinreis van vandaag gaat van Nice langs de Cote d'Azur naar Ventimiglia in Italië. Vandaar gaat het door het dal van de rivier de Roya en over de Col de Tende naar Cuneo.

14:35
1 oktober

RAIL AWAY

Reisdocumentaire

Documentairereeks over markante spoorlijnen.

Groot-Brittannië: Leeds - Carlisle.

De spoorlijn door de Yorkshire Dales, bewijs van de koppigheid van een Engelse ondernemer, die het onherbergzame gebied en het woeste klimaat trotseerde om zijn droom te realiseren, een eigen spoor naar Schotland. En nog altijd is de reis meer dan de moeite waard.

UITZENDING GEMIST

14:35
17 september 2018

RAIL AWAY

Reisdocumentaire

Aflevering 2 - Documentairereeks over markante spoorlijnen.

Zwitserland: Neuchatel-Buttes, Neuchatel Gloverlier.

In het Franstalige deel van Zwitserland is de oude stad Neuchatel een belangrijk spoorwegknooppunt. Van hieruit kun je niet alleen naar Geneve reizen, maar ook naar vele andere prachtige bestemmingen.

14:40
10 september 2018

RAIL AWAY

Reisdocumentaire

Documentairereeks.

India-Himalaya Toy train: Siliguri-Gum.

In Noord-India rijdt de speelgoedtrein, bijnaam van een smalspoor aan de voet van de Himalaya. In een voortdurend schijngevecht met het autoverkeer, dat de beperkte ruimte in de bergen met het spoor deelt, klimt een dieseltreintje naar Gum, op 2200 meter het hoogste station van de lijn.

Kortingscodespot