h2tY82z3xXU

Film: Fargo

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

20:25
13 augustus 2017
Bart Peeters

RADIO 2 ZOMERHIT

Muziekprogramma

Rechtstreekse uitzending van de 43e editie van de Radio 2 Zomerhit vanop de Zeedijk in Blankenberge.

Naast de Radio 2 Zomerhit-trofee worden nog drie Radio 2-Muziektrofeeën uitgereikt: doorbraak, beste soloartiest en beste groep. Het wordt opnieuw een wervelend muziekspektakel, met optredens van de kandidaten voor de Radio 2 Zomerhit: Blanche, Delv!s, K3, Laura Tesoro, Milo Meskens, Natalia, Niels & Wiels, Slongs Dievanongs, The Dinky Toys en Van Echelpoel.

Showbizz Bart is de sympathieke barman in de Showbizz Bar en babbelt tussendoor met de artiesten over hun zomer. Ook de Nederlandse rapper Gers Pardoel zal zijn opwachting maken op het muziekfeest. Hij zal niet alleen optreden, maar reikt ook de Radio 2 muziektrofee voor Soloartiest uit.

Ruben Van Gucht en Christel van Dyck komen de Radio 2 muziektrofeeën voor Doorbraak en Groep overhandigen. Vlaams minister-president Geert Bourgeois krijgt de eer om de winnaar van de Radio 2 Zomerhit bekend te maken.

20:30
21 augustus 2016

RADIO 2 ZOMERHIT

Muziekprogramma

'C'est si bon' (Bart Kaëll), 'Howling at the Moon' (Milow), 'Ushaia' van K3 en 'Vogel voor de kat' van Clouseau: dat zijn de 4 topfavorieten voor de Zomerhit 2016. Vanavond - op het einde van een spetterende live show in Blankenberge - weten we wie het haalt.

In een eerste ronde hebben zijn deze vier nummers als topfavoriet aangeduid. Nu wordt een keuze maken tussen de vier topfavorieten.

Naast de Radio 2 Zomerhit-trofee worden nog prijzen in zes categorieën uitgereikt: beste zanger, beste zangeres, beste anderstalig lied, beste Nederlandstalig lied, beste groep en beste doorbraak. Onder andere K3, Natalia, Hooverphonic, Milow, Tourist LeMC, Laura Tesoro en Dana Winner zullen van de partij zijn. En natuurlijk ook Koen Wauters van Clouseau die zijn broer Kris op het legendarische podium laat vervangen door een gelukkige winnaar.

Presentatie: Peter Van de Veire en Christoff.

Kortingscodespot