×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

12:50
25 april

RAAD EENS HOEVEEL IK VAN JE HOU

Animatiereeks

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Australische animatieserie.

Kom maar mee.

Als Hazeltje op weg is naar Kleine Veldmuis, ontmoet hij een eendje dat achter hem aan blijft lopen. Dat vindt Hazeltje prima, maar hij heeft geen idee met wat voor een dier hij te maken heeft. Voorlopig noemt hij zijn nieuwe vriend Kleine Gele Kwak, naar het geluid dat het kuikentje maakt. Vervolgens gaan Hazeltje en Kleine Veldmuis bij hun vrienden langs om te vragen of zij het misschien weten. Niemand kan hen daarbij helpen, maar uiteindelijk wordt het raadsel toch opgelost, als ze moeder eend tegenkomen.

12:50
26 april

RAAD EENS HOEVEEL IK VAN JE HOU

Animatiereeks

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Australische animatieserie.

Het nest.

Hazeltje en Kleine Veldmuis willen net als Donsje een nest maken. Ze gaan direct aan de slag. Als het nest klaar is, gaan ze op zoek naar iemand die het wil hebben.

12:55
29 april

RAAD EENS HOEVEEL IK VAN JE HOU

Animatiereeks

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Australische animatieserie.

Verstoppertje.

Grote Haas leert Hazeltje en zijn vrienden hoe je verstoppertje speelt: stil zijn, niet bewegen en - vooral - je goed verstoppen.

UITZENDING GEMIST

12:55
19 april 2019

RAAD EENS HOEVEEL IK VAN JE HOU

Animatiereeks

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Australische animatieserie.

Schatten zoeken.

Hazeltje en Kleine Veldmuis gaan 'schatten' zoeken in het bos. Alles wat ze mooi, bijzonder en lekker vinden, stoppen ze in een mandje om Grote Haas er mee te verrassen.

12:50
18 april 2019

RAAD EENS HOEVEEL IK VAN JE HOU

Animatiereeks

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Australische animatieserie.

De bloesemboom.

Grote Haas neemt Hazeltje en Veldmuis mee naar de grote Bloesemboom die hij uit z'n jeugd kent. Om bij de boom te komen moeten Hazeltje en Kleine Veldmuis wel een eindje lopen.

Kortingscodespot