×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

9:10
26 augustus

RAAD EENS HOEVEEL IK VAN JE HOU

Tekenfilm

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Australische animatieserie.

Kom maar mee.

Als Hazeltje op weg is naar Kleine Veldmuis, ontmoet hij een eendje dat achter hem aan blijft lopen. Dat vindt Hazeltje prima, maar hij heeft geen idee met wat voor een dier hij te maken heeft. Voorlopig noemt hij zijn nieuwe vriend Kleine Gele Kwak, naar het geluid dat het kuikentje maakt. Vervolgens gaan Hazeltje en Kleine Veldmuis bij hun vrienden langs om te vragen of zij het misschien weten. Niemand kan hen daarbij helpen, maar uiteindelijk wordt het raadsel toch opgelost, als ze moeder eend tegenkomen.

9:10
27 augustus

RAAD EENS HOEVEEL IK VAN JE HOU

Tekenfilm

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Australische animatieserie.

Het nest.

Hazeltje en Kleine Veldmuis willen net als Donsje een nest maken. Ze gaan direct aan de slag. Als het nest klaar is, gaan ze op zoek naar iemand die het wil hebben.

9:15
28 augustus

RAAD EENS HOEVEEL IK VAN JE HOU

Tekenfilm

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Australische animatieserie.

Verstoppertje.

Grote Haas leert Hazeltje en zijn vrienden hoe je verstoppertje speelt: stil zijn, niet bewegen en - vooral - je goed verstoppen.

UITZENDING GEMIST

9:10
19 augustus 2019

RAAD EENS HOEVEEL IK VAN JE HOU

Tekenfilm

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Australische animatieserie.

Leren vliegen.

Donsje heeft drie jonkies, waar Hazeltje een naam voor mag verzinnen. Hazeltje komt vaak op bezoek om met de kleintjes te spelen en om ze te zien opgroeien.

9:10
16 augustus 2019

RAAD EENS HOEVEEL IK VAN JE HOU

Animatiereeks

Seizoen 2 - Aflevering 26 - Animatieserie.

Waar zijn mijn nootjes?.

Het is lente en Kleine grijze eekhoorn wordt wakker uit zijn winterslaap. Hij heeft honger, maar hij weet niet meer waar hij in het najaar zijn nootjes heeft begraven.

Kortingscodespot