eIcmQNy9FsM

Film: Dirty Dancing

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

19:30
20 juli

PROPERTY WARS

Serenity

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Serenity: Scott keert terug van zijn bruiloft. De ramen van een landhuis naast een melkveebedrijf zijn aan de binnenkant dichtgespijkerd, en in elke kamer wordt het vreemder en vreemder.

20:00
20 juli

PROPERTY WARS

Scott

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Scott: De jongens gaan naar een veilig voor een pand in een dure wijk. Scott brengt zijn zoon naar zijn werk, maar zal zijn poging om te pronken met zijn zoon leiden tot een slechte deal?

19:30
27 juli

PROPERTY WARS

Sick Day

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Sick Day: Een koudegolf schrikt alleen de meest vastberaden kopers niet af, maar kunnen ze ook profiteren? Een verrassende wending van de veilingmeesters zorgt voor een enorme overwinning.

UITZENDING GEMIST

20:00
13 juli 2018

PROPERTY WARS

Bed Bugs

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Bed Bugs: De strijd tussen Scott en Doug komt tot uitbarsting over een huis in de vallei. Wie biedt er op een pand waarop een onbekende schuld rust en zal het een goede gok blijken te zijn?

19:30
13 juli 2018

PROPERTY WARS

Old Money

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Old Money: In Phoenix laten John en Doug allebei hun oog vallen op een oud huis. Wie brengt het winnende bod uit? Scott biedt ongezien op een dichtgespijkerde bungalow en verspeelt zijn geld.

Kortingscodespot