×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

19:30
23 november

PROPERTY WARS

Wipe Out

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Wipe Out: Het eerste huis trekt de aandacht van koper Scott uit Phoenix, maar rivaal Doug zal niet zomaar opgeven. Door een ander huis moet één van de mannen met spoed naar de eerste hulp.

20:00
23 november

PROPERTY WARS

Puzzling Addition

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Puzzling Addition: De kopers bekijken een klein huis. Ed vindt het pand om nostalgische redenen interessant, terwijl Doug het ziet als een makkelijke manier om geld te verdienen.

19:30
30 november

PROPERTY WARS

Toilet Tragedy

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Toilet Tragedy: Scott bekijkt een huis in een aantrekkelijk gebied, en gebruikt zijn puppy om de concurrentie te bekijken. Door Ed's woede richting Scott biedt hij veel geld op een klein huis.

UITZENDING GEMIST

20:00
16 november 2018

PROPERTY WARS

Change Is Coming

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Change Is Coming: Het eerste pand van de dag wekt de interesse van rivalen Scott en Ed. Intussen gaat Doug de strijd aan met een flirtende nieuwkomer. Wie van hen zal als winnaar uit de bus komen?

19:30
16 november 2018

PROPERTY WARS

Uninvited Pests

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Uninvited Pests: Ondanks het stormachtige weer tonen de kopers veel enthousiasme voor de panden die geveild worden. Bij het eerste huis doet Scott zijn best om Ed van zijn stuk te brengen.

Kortingscodespot