NSR7xRGBnOE

Film: Kill Bill: Vol. 2

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

19:30
28 september

PROPERTY WARS

Hold The Phone

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Hold The Phone: Tijdens een biedoorlog over een luxe woning wordt Dougs telefoonverbinding verbroken; heeft de koning van de East Valley het nakijken? Scott neemt een groot risico in Deer Valley.

20:00
28 september

PROPERTY WARS

Million Dollar Baby

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Million Dollar Baby: John zet alles in op een pand van een miljoen dollar. Heeft hij goed gegokt? Ed en Steve ontdekken dat een schorpioenennest niet het enige probleem is in hun nieuwe pand.

UITZENDING GEMIST

20:00
14 september 2018

PROPERTY WARS

Lou Makes a Deal

Seizoen 1 - Aflevering 24 - Lou Makes a Deal: Doug en Scott vechten om een pand totdat de uitkomst door een onverwachte tussenkomst wordt beslist. Ondertussen treedt Lou als vervanger op; hoe brengt hij het ervan af?

19:30
14 september 2018

PROPERTY WARS

Basement Surprise

Seizoen 1 - Aflevering 23 - Basement Surprise: De nieuwe veilinglijst in Phoenix is uitgekomen en Scott Menaged gaat op zoek naar zijn 100e verhuurpand. Bij het eerste huis van de dag aarzelt Scott of hij erop zal bieden.

Kortingscodespot