-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

23:40
15 februari 2020
Vincent Jamain
Odile Vuillemin,
Jean-Michel Martial,
Raphaël Ferret,
Philippe Bas,
Valérie Dashwood

PROFILAGE

Misdaadserie

Seizoen 6 - Aflevering 10 - Franse politieserie.

Alice.

Rocher zit in Parijs om de moord op een jonge brandweerman te onderzoeken. Chloé wordt wakker in een onbekende kamer en herinnert zich niks meer. Bij haar zit Garrel die beweert haar echtgenoot te zijn. Ze heet Alice, vertelt hij haar, ze zijn blijkbaar gevlucht voor haar ex-politiepartner, de gewelddadige Thomas Rocher. Chloé helpt opdienen in het wegrestaurant waar Garrel haar heeft ondergebracht en ontdekt daar het lichaam van een man. Ze gaat op onderzoek uit en ondervraagt een meisje van 8 jaar dat plots het woord mama zegt, wat Chloé aan Lili doet denken.

23:35
8 februari 2020
Vincent Jamain
Odile Vuillemin,
Jean-Michel Martial,
Raphaël Ferret,
Philippe Bas,
Valérie Dashwood

PROFILAGE

Misdaadserie

Seizoen 6 - Aflevering 9 - Franse politieserie.

Les Poupées.

Chloé en Rocher ontdekken het lijk van een jonge vrouw. Het slachtoffer werd verantwoordelijk gesteld voor de dood van de negenjarige Juliette, die verdronk onder haar toezicht. Wilden de ouders van het meisje wraak nemen of heeft haar moord een verband met een pop die teruggevonden wordt op de kist van de kleine Juliette? Hebben de kinderen van de wijk terecht schrik van 'de vrouw met de poppen', een heks die samen met haar wolf de kerkhoven afschuimt op zoek naar lijken? Chloé komt zo midden in een onderzoek terecht waarin familiale drama's en legendes door elkaar lopen.