×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

19:29
17 mei 2018

PREMIER LEAGUE

Darts

Live verslag van de ontknoping van het zestien weken durende dartstoernooi Premier League Darts. Vanavond zijn de halve finales en de finale in Londen.

- Michael van Gerwen - Rob Cross
- Michael Smith - Gary Anderson
- Finale tussen de winnaars van beide halve finales

De Premier League Darts is een zestien weken durend dartstoernooi. Elk van de tien darters speelt één keer tegen ieder ander. Na negen weken vallen twee spelers af en speelt de top acht een tweede ronde. Uiteindelijk maken de sterkste vier uit wie de nieuwe kampioen wordt in de Premier League.

19:29
10 mei 2018

PREMIER LEAGUE

Darts

Seizoen 8 - Aflevering 15 - Verslag van dit zestien weken durende dartstoernooi.

Verslag van dit zestien weken durende dartstoernooi. Elk van de tien darters speelt één keer tegen ieder ander. Na negen weken vallen twee spelers af en speelt de top acht een tweede ronde. Uiteindelijk maken de sterkste vier uit wie de nieuwe kampioen wordt in de Premier League. De line-up is dit jaar flink door de war gegooid: zes van de tien deelnemers van vorig jaar zijn vervangen. Michael Smith en Simon Whitlock keren terug, Gerwyn Price, wereldkampioen Rob Cross, Daryl Gurney en Mensur Suljovic debuteren. Er wordt weer een ronde in Rotterdam gespeeld en Berlijn is nieuw op de kalender.

Kortingscodespot