×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

22:05
22 maart
2018
Joss Agnew
Aidan Turner,
Eleanor Tomlinson,
Christian Brassington,
Jack Farthing,
Jack Riddiford

POLDARK

Dramaserie

Vanaf vanavond zendt België Eén elke vrijdag om 22:10 uur het nieuwste, vierde seizoen van de Britse dramaserie Poldark uit. Het kostuumdrama gaat over kapitein Ross Poldark, die aan het einde van de 18 eeuw naar Cornwall terugkeert nadat de Britten net de Amerikaanse Onafhankelijkheids-oorlog hebben verloren.

Bekijk het overzicht van kanaalnummers van de zender Eén per tv-aanbieder op gids.tv/3715/welk-kanaal-belgie-een.

Eerste minister Pitt kondigt aan het begin van het nieuwe seizoen verkiezingen aan, waardoor er onzekerheid heerst in het land. De Enyses denken erover na om een kind te krijgen, iets wat Elizabeth ook overweegt om haar huwelijk te redden.

Er breken rellen uit in Truro waarbij de zoon van Zacky, Jago, een hoofdrol speelt. Een dramatische gebeurtenis tijdens de rellen heeft zware gevolgen voor Jago. Ross wil hem helpen, maar staat machteloos. Terug in Nampara proberen de Poldarks hun huwelijk te herstellen.

Poldark seizoen 4 - Trailer
22:10
29 maart
Joss Agnew
Aidan Turner,
Eleanor Tomlinson,
Christian Brassington,
Jack Farthing,
Jack Riddiford

POLDARK

Dramaserie

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Britse dramaserie.

De Poldarks vechten voor hun huwelijk, terwijl de Enyses heuglijk nieuws hebben. De gezondheid van Hugh staat de verkiezingen in de weg, Ross zal hem moeten vervangen. En het feit dat hij in Cornwall moet blijven zet extra druk op het al fragiele huwelijk van de Poldarks. Tijdens een armworstelwedstrijd komt Emma tot de vaststelling dat Sam niet bereid is voor haar te vechten. Ross behaalt een nipte overwinning, maar Hugh kan het niet meer meemaken. Ross en Demelza zijn klaar voor hun toekomst, een toekomst waarin alles zal veranderen.

22:10
5 april
Joss Agnew
Aidan Turner,
Eleanor Tomlinson,
Christian Brassington,
Jack Farthing,
Jack Riddiford

POLDARK

Dramaserie

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Britse dramaserie.

Ross ziet de intussen adolescente Geoffrey Charles terug in Londen. In Cornwall heeft Demelza de handen vol met problemen in de mijn en het gebroken hart van Drake. Dwight en Caroline krijgen een dochter, maar hun geluk is van korte duur. Ossie krijgt belangrijke informatie die hem misschien kan helpen. George probeert zich met een extravagant feestje een weg terug te banen in het parlement. Bij zijn terugkeer naar Cornwall voelt Ross zich vervreemd van zijn vrouw en vrienden.

UITZENDING GEMIST

14:15
15 maart 2019
Debbie Horsfield
Will Sinclair
Aidan Turner,
Eleanor Tomlinson,
Heida Reed,
Tristan Sturrock,
Jack Farthing

POLDARK

Dramaserie

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Britse dramaserie.

Dwight gaat bij de marine om Caroline te vergeten. Demelza brengt een bezoekje aan Verity. Ze wil wat tijd doorbrengen zonder Ross. Pascoe vertelt Ross dat George hem financieel wil kraken. Elizabeth en George raken gewend aan het huwelijksleven, maar een beslissing van George zorgt voor onrust bij de lokale bevolking.

14:15
11 maart 2019
Will Sinclair
Aidan Turner,
Eleanor Tomlinson,
Heida Reed,
Tristan Sturrock,
Jack Farthing

POLDARK

Dramaserie

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Britse dramaserie.

Demelza is er heilig van overtuigd dat Ross voor Elizabeth zal kiezen en weigert nog met hem te praten. Wanneer ze wordt uitgenodigd op het
bal van Sir Hugh Bodrugan en daar wordt versierd door kapitein McNeil, gaat ze daar gretig op in. Inmiddels heeft Elizabeth haar huwelijk met
George uitgesteld. Ross zit met de handen in de haren, maar dan wordt er een gigantische lading tin in de mijnen aangetroffen. Het lijkt erop
dat zijn schulden eindelijk van de baan zijn.

Kortingscodespot