×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

20:05
26 januari
Ed Bazalgette
Aidan Turner,
Eleanor Tomlinson

POLDARK

Dramaserie

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Britse dramaserie.

Iedereen is geschokt door het nieuws van het huwelijk van Ross en Demelza. Door de emoties die het nieuws met zich meebrengt, krijgt Charles opnieuw een hartaanval. Verity ontfermt zich over de nieuwe bruid van haar neef en leert haar hoe ze zich als een echte dame moet gedragen. Die kennis zal Demelza kunnen gebruiken wanneer zij en Ross uitgenodigd worden om Kerstmis bij de familie Trenwith-Poldarks door te brengen. Demelza wordt voorgesteld aan de geduchte tante Agatha, een vrouw die geen blad voor de mond neemt.

20:05
2 februari
Ed Bazalgette
Eleanor Tomlinson,
Aidan Turner

POLDARK

Dramaserie

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Britse dramaserie. Een dokter arriveert op Wheal Leisure om er een studie over longziekten te maken.

Ross wil ondertussen samen met zijn collega-mijnwerkers een coalitie oprichten om een eigen smeltbedrijf op te starten en zo de alleenheerschappij van Warleggan aan het wankelen te brengen. Francis moet echter nog veel geld aan George, en het beetje geld dat hij heeft, spendeert hij aan buitensporige cadeaus voor de ambitieuze prostituee Margaret.

Er is een nieuwe vrouw in het leven van Mark. Zij eist dat hij eerst een huis voor haar vindt voor ze trouwen.

UITZENDING GEMIST

20:05
12 januari 2019
Ed Bazalgette
Aidan Turner,
Eleanor Tomlinson

POLDARK

Dramaserie

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Britse dramaserie.

Wanneer de plaatselijke mijn wordt gesloten, zitten vele inwoners van Cornwall plots zonder werk. Ook Jim kijkt tegen de armoede aan en Ross besluit om hem
aan te nemen als assistent nu het landhuis opgeknapt is. Daarnaast is Ross ook van plan om de mijn van zijn familie weer te openen en hij weet een bankier
warm te maken voor zijn plan. Verity nodigt Ross uit op een bal, waar zij als een blok voor kapitein Andrew Blamey valt. De man draagt echter een donker
geheim met zich mee. Ross betreedt de dansvloer met Elizabeth en hun intimiteit zorgt voor heel wat geroddel.

20:05
5 januari 2019
Ed Bazalgette
Eleanor Tomlinson,
Aidan Turner

POLDARK

Dramaserie

Vanaf vanavond zendt NPO 2 elke zaterdag om 20:05 uur de Britse dramaserie Poldark uit. Het kostuumdrama gaat over kapitein Ross Poldark, die aan het einde van de 18 eeuw naar Cornwall terugkeert nadat de Britten net de Amerikaanse Onafhankelijkheids-oorlog hebben verloren.

De serie is gebaseerd op de boeken van Winston Graham en is een remake van de gelijknamige BBC-serie uit de jaren 70 van de vorige eeuw. Vanaf vanavond is het eerste seizoen, dat in 2015 voor het eerst op tv was, te zien op NPO 2.

Het is 1783. Ross Poldark keert na drie jaar vechten in Amerika terug naar Cornwall. Daar hoort hij dat zijn vader is overleden en dat zijn grote liefde Elizabeth inmiddels met een ander is verloofd. Als hij naar de markt gaat, is hij er getuige van dat enkele bandieten een straatkind aanvallen. Ondertussen probeert zijn oom hem te bewerken om Cornwall voorgoed te verlaten.

Kortingscodespot