×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

8:20
24 december

POESJES

Jeugdserie

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Nederlandse jeugdserie.

Buurvrouw.

Oom Boudewijn ziet zich genoodzaakt de bovenverdieping te verhuren aan de prachtige, alleenstaande Cathelijne. Maar is Cathelijne wel zo eerlijk als ze eruitziet?

8:20
25 december

POESJES

Jeugdserie

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Nederlandse jeugdserie.

Café.

De kittens hebben honger en gaan op pad naar café 'De kom'. Hopelijk worden ze onderweg niet ontdekt door Boudewijn, want die heeft het al zwaar genoeg zonder illegale kittens in zijn huis.

8:25
26 december

POESJES

Jeugdserie

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Nederlandse jeugdserie.

Ongedierte.

Van de zolderverdieping klinken vreemde geluiden. Ed vertrouwt het niet helemaal. De ongediertebestrijding komt het huis onderzoeken en de kittens weten nog net te ontsnappen.

UITZENDING GEMIST

8:00
11 december 2018

POESJES

Jeugdserie

Seizoen 3 - Aflevering 13 - Nederlandse jeugdserie.

Oud en nieuw.

Op oudejaarsdag wacht Boudewijn op de uitslag van de Keiharde Knakenloterij. Op advies van een helderziende gaf hij een lot aan Ed. Dan staat Fancy Fred van de loterij voor de deur. Voor wie komt hij?

8:00
10 december 2018

POESJES

Jeugdserie

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Nederlandse jeugdserie.

Kerst.

Het is kerst en Boudewijn wil dat in zijn eentje vieren met een enorm feestmaal. De kerstman brengt iedereen cadeautjes, behalve Boudewijn, die maar niet begrijpt waarom hij wordt overgeslagen.

Kortingscodespot