×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

0:25
21 mei 2019

PODIUM WITTEMAN

Muziekshow

Muziekprogramma met Paul Witteman.

Samen met huispianist en cabaretier Mike Boddé en muzikale spin in het web Floris Kortie ontvangt Paul Witteman gasten met bijzondere verhalen. Daarnaast is er ruimte voor jong talent en zijn er liveoptredens van topmusici. 'Podium Witteman' omarmt de wereld van de klassieke muziek maar zoekt ook de grenzen op met genres zoals pop, jazz, of wereldmuziek.

14:20
18 mei 2019
Paul Witteman

PODIUM WITTEMAN

Muziekmagazine

Seizoen 7 - Aflevering 19 - Muziekmagazine.

Jong talent: wat moeten talentvolle musici allemaal doen om carrière te maken? Het XSighted Percussion Duo krijgt een lesje over hoe je jezelf in de kijker speelt. De drie leden van het Amsterdam Piano Trio krijgen een masterclass. Het Viride Kwartet neemt zijn mentors van het Matangi Quartet mee. En als klap op de vuurpijl spelen pianotalenten Aidan Mikdad, Ramon van Engelenhoven en Nikola Meeuwsen tegelijkertijd op één vleugel.

Kortingscodespot