-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

12:32
9 augustus 2020
Chris Cauwenberghs,
Walter de Donder,
Aimé Anthoni

PLOP IN DE SPEELGOEDWINKEL

Jeugd

Plop, Lui, Klus en Kwebbel mogen op de kabouterspeelgoedwinkel passen. Ze treffen er een grote knuffelbeer aan die kan praten, zingen en dansen. Maar is de beer echt zo lief als hij zelf beweert? En slagen ze erin de winkel open te houden?

12:28
7 september 2019
Walter De Donder,
Agnes De Nul,
Aimé Anthoni,
Chris Cauwenberghs

PLOP IN DE SPEELGOEDWINKEL

Theatershow

Theatershow.

In de grote mensenstad is er een speelgoedwinkel, maar geen gewone speelgoedwinkel... want ergens achteraan in een hoekje, kan je een klein kabouterdeurtje vinden. Achter dit deurtje is de kabouterspeelgoedwinkel met al het speelgoed waarvan je maar kan dromen. Wanneer de bekende kabouters Plop, Lui, Klus en Kwebbel de vraag krijgen om op deze winkel te passen, twijfelen ze geen seconde. Zeker niet wanneer ze daar een grote knuffelbeer aantreffen die kan praten, zingen en dansen. Maar is deze beer echt zo lief als hij zelf beweert en kunnen de kabouters hun mannetje staan in de grote mensenwereld? En slagen ze erin de speelgoedwinkel zonder problemen open te houden?