-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

20:30
11 december

PLASTISCH FANTASTISCH

Reality-show

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Realityreeks achter de schermen van de praktijk van plastisch chirurge Diana Gabriels.

In deze aflevering zien we Geneviève, bekend van Oh Oh Daar Gaan We Weer die haar cupmaat nog eens wil laten vergroten. Ze heeft al twee borstvergrotingen gedaan, maar wil deze keer naar 800cc.

20:30
18 december

PLASTISCH FANTASTISCH

Reality-show

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Realityreeks achter de schermen van de praktijk van plastisch chirurge Diana Gabriels.

Realityster Pommeline, bekend van Temptation Island, wil graag af van de pijn aan haar billen. Ze heeft bilimplantaten laten zetten en doordat ze is afgevallen gaan de implantaten draaien in haar bil.

UITZENDING GEMIST

20:30
4 december 2019

PLASTISCH FANTASTISCH

Reality-show

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Realityreeks achter de schermen van de praktijk van plastisch chirurge Diana Gabriels.

In deze aflevering zien we drie opvallende dames, onder wie YouTuber Jessie Maya. Zij wil graag een gezichtsvervrouwelijkende operatie laten doen, de FFS (Facial Feminization Surgery).

20:30
27 november 2019

PLASTISCH FANTASTISCH

Reality-show

In het nieuwe programma Plastisch Fantastisch wordt een kijkje nemen achter de schermen van de praktijk van Diana Gabriels gegeven. Het programma is de komende woensdagen om 20:30 uur te zien op Net5.

Extreme wensen
De mensen die over de vloer komen in de praktijk hebben uiteenlopende verhalen. De ene persoon kan eindelijk weer normaal zitten na een schaamlipcorrectie en de andere, erg jonge persoon komt met extreme wensen binnen.

Kim Kardashian
In deze eerste aflevering komt Deniz langs in Barendrecht. Hij wil graag ronde volle Kim Kardashian-billen. Maar kan dat wel?

Neuscorrectie
Vaste klant Naomi komt langs voor een neuscorrectie. Ze stoort zich al haar hele leven aan haar neus en zou dat graag anders zien.