-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

12:45
9 december

PIT BULLS & PAROLEES

A Long Time Coming

Seizoen 7 - Aflevering 15 - A Long Time Coming: Tia en het team proberen een uitgemergelde hond weer gezond te krijgen en een hond die orkaan Katrina heeft overleefd, krijgt na tien jaar eindelijk een nieuw thuis.

12:45
10 december

PIT BULLS & PAROLEES

A Street Dog Named Desire

Seizoen 7 - Aflevering 16 - A Street Dog Named Desire: Wanneer een hondenvanger een hond dumpt bij Villalobos, probeert Mariah de eigenaar te vinden. Een nieuwe ex-gevangene beseft dat hij niet geschikt is voor het werk.

18:15
10 december

PIT BULLS & PAROLEES

Here In Their Golden Years

Seizoen 10 - Aflevering 17 - Here In Their Golden Years: Tania en Maria maken in een van de opslagloodsen een opvang voor oudere honden. Ondertussen redt Lizzy een hond die een vreselijke huidaandoening heeft.

UITZENDING GEMIST

21:55
28 november 2019

PIT BULLS & PAROLEES

Treading Water

Seizoen 9 - Aflevering 12 - Treading Water: Tania en Mariah helpen twee pups met een neurologische aandoening bij het nemen van hun eerste stapjes. Marcel redt een zwerfhond die bekneld zit onder een huis.

21:55
27 november 2019

PIT BULLS & PAROLEES

Left For Dead

Seizoen 9 - Aflevering 11 - Left For Dead: Tia redt een verwaarloosde pup uit een vervuilde omgeving. Kunnen ze het dier redden voordat het te laat is? En twee baasjes zoeken een maatje voor hun vier jaar oude hond Chase.