eIcmQNy9FsM

Film: Dirty Dancing

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

10:55
17 juli

PIT BULLS & PAROLEES

The Next Chapter

Seizoen 2 - Aflevering 11 - The Next Chapter: In het Villalobos Rescue Centre werkt pitbulltrainer Tia Maria Torres onvermoeibaar aan haar missie om de negatieve beeldvorming rond pitbullterriërs om te buigen.

18:15
17 juli

PIT BULLS & PAROLEES

Going The Distance

Seizoen 8 - Aflevering 9 - Going The Distance: Tania gaat naar Californië om een voormalige Villalobos-hond op te halen wiens baas is overleden. Een gewonde puppy die op straat is gevonden, blijkt een vermist huisdier te zijn.

21:55
17 juli

PIT BULLS & PAROLEES

A Battle of Wills

Seizoen 2 - Aflevering 1 - A Battle of Wills: Nadat een tiener is aangevallen door een groep pitbulls, moet Tia actie ondernemen om een onschuldige hond te redden die negatief in de publiciteit is gekomen.

UITZENDING GEMIST

21:55
13 juli 2018

PIT BULLS & PAROLEES

Trial by Fire

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Trial by Fire: Tia en Joe reizen naar San Diego voor de adoptie van een dove hond. Tia's grootste angst wordt werkelijkheid als Villalobos door een bosbrand wordt bedreigd.

21:55
12 juli 2018

PIT BULLS & PAROLEES

Saving Tia Torres

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Saving Tia Torres: Villalobos wordt belaagd door een zwerm bijen, waardoor Tia kosten moet maken om de bijen te laten verwijderen. Mariah en Tania bedenken een plan om geld in te zamelen.

Kortingscodespot