-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

21:30
2 april

PIT BULLS & PAROLEES

Informatief

Seizoen 7 - Aflevering 17 - The Incomparable Dr. K

De honden lopen gevaar nadat er in de moerassen een ziekte is uitgebroken. Later krijgt Jackson na jaren wachten eindelijk kans op een gouden mand.

21:30
3 april

PIT BULLS & PAROLEES

Informatief

Seizoen 7 - Aflevering 18 - New Day, New Blood

Tia komt personeel tekort, maar het valt niet mee om ex-gevangenen te vinden die het werk aankunnen. Later schiet het team een wanhopige hondenbezitter te hulp.

21:55
3 april

PIT BULLS & PAROLEES

New Day, New Blood

Seizoen 7 - Aflevering 18 - New Day, New Blood: Tia komt personeel tekort, maar het valt niet mee om ex-gevangenen te vinden die het werk aankunnen. Later schiet het team een wanhopige hondenbezitter te hulp.

UITZENDING GEMIST

21:55
30 maart 2020

PIT BULLS & PAROLEES

Eye Of The Storm

Seizoen 7 - Aflevering 14 - Eye Of The Storm: Tania onderneemt actie wanneer er een tornado door New Orleans trekt. Een collega-pitbulltrainer die een hond zoekt om mee te werken, vraagt Tia om hulp.

21:55
27 maart 2020

PIT BULLS & PAROLEES

Behind Bars

Seizoen 7 - Aflevering 13 - Behind Bars: Tia vraagt Matt om hulp bij de adoptie van een bewakingshond van de gevangenis waar Matt heeft gezeten. Tia krijgt een melding over twee honden die in een huis zijn achtergelaten.