-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

3:00
23 september

PIT BULLS & PAROLEES

Informatief

Seizoen 3 - Aflevering 2 - New Blood

Tia doet een oproep voor meer ex-gevangenen. Is ze echter tevreden met de mannen die zich voor het werk melden? In een veld wordt een pitbull gevonden die aan een boom is geketend.

7:36
23 september

PIT BULLS & PAROLEES

Informatief

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Southern Uprising

Een melding over een uitgemergelde pitbull leidt tot een reddingsactie op afstand, een gewonde zwerfhond wordt net op tijd gered en ratten jagen enkele ex-gevangenen op stang.

17:20
23 september

PIT BULLS & PAROLEES

Informatief

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Buried Alive

Tia wordt gebeld door NBA-ster Zach Randolph over een hond die uit een afvoerpijp is gered. Mariah en Earl maken een pup die uit de Negende Afdeling is gered klaar voor adoptie.

UITZENDING GEMIST

21:55
18 september 2020

PIT BULLS & PAROLEES

Informatief

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Jail Break

Een zwerfhond in het moeras stelt Tia voor een uitdaging en ze neemt twee zieke puppy's over van een radeloze eigenaar. En vindt een favoriete Villalobos-bewoner een gouden mand?

21:55
17 september 2020

PIT BULLS & PAROLEES

Informatief

Seizoen 7 - Aflevering 2 - Scarred

Sui is klaar voor meer verantwoordelijkheid en neemt de leiding op zich bij een reddingsactie. Tia redt een pitbull met littekens die duiden op een naar verleden.