×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

6:25
20 augustus

PIT BULLS & PAROLEES

Blindsided

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Blindsided: Tania snelt een neergeschoten hond te hulp. Vervolgens maken Matt en Lizzy jacht op een bange, zieke pup die rondloopt op de drukke wegen vlak bij het pakhuis.

7:15
20 augustus

PIT BULLS & PAROLEES

Shock to the System

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Shock to the System: Wanneer Tania en Matt een hond proberen te redden, krijgt Matt de schrik van zijn leven. Een nieuwe rekruut ontdekt hoe hartverscheurend het redden van honden soms kan zijn.

8:10
20 augustus

PIT BULLS & PAROLEES

New Frontiers

Aflevering 7 - New Frontiers: Een nieuw seizoen brengt nieuwe uitdagingen: Villalobos in New Orleans wordt uitgebreid met een tweede opvangcentrum in het nabijgelegen Assumption Parish.

UITZENDING GEMIST

21:55
16 augustus 2019

PIT BULLS & PAROLEES

Pitch Black

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Pitch Black: Tia, Tania en de nieuwe medewerker Perry trekken er middenin de nacht op uit om een gewonde hond te redden. Een mogelijke adoptie dreigt mis te lopen door een onverwacht gevaar.

21:55
15 augustus 2019

PIT BULLS & PAROLEES

Season 4 Unleashed

Seizoen 4 - Aflevering 16 - Season 4 Unleashed: Tia kijkt terug op de mooiste momenten van het seizoen. Verder een kijkje achter de schermen en een update over de honden die in dit seizoen de revue passeerden.

Kortingscodespot