-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

13:50
13 december
Gioia Smid

PIM & POM

Jeugdserie

Seizoen 1 - Aflevering 21 - Animatieserie.

Safari.

Pim en Pom zien in de tuin een olifant en een nijlpaard, krokodillen en zelfs een leeuw! Maar dan willen ze weer terug naar huis, want zo'n safari is spannend, maar ook best eng. Hoe zal dat aflopen?

13:45
16 december
Gioia Smid

PIM & POM

Jeugdserie

Seizoen 1 - Aflevering 22 - Animatieserie.

Toverdrankje.

Pom maakt een toverdrankje. Als je van het toverdrankje drinkt word je heel sterk en durf je alles, vertelt hij aan Pim. Kees de buurhond wil sterk zijn en alles durven, dus hij neemt een flinke slok.

13:45
17 december
Gioia Smid

PIM & POM

Jeugdserie

Seizoen 1 - Aflevering 23 - Animatieserie.

Zandkasteel.

Op het strand bouwen Pim en Pom een prachtig zandkasteel. Maar als de nichtjes langskomen, trappen ze het mooie zandkasteel helemaal kapot. Pim en Pom bedenken een manier om wraak te nemen.

UITZENDING GEMIST

13:48
15 november 2019
Gioia Smid

PIM & POM

Jeugdserie

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Animatieserie.

Kees.

Pim wil graag buiten spelen, maar Pom heeft daar geen zin in. Hij wil binnen een spelletje doen. Daar heeft Pim helemaal geen zin in. Hij gaat liever met Kees de buurhond spelen.

13:48
12 november 2019
Gioia Smid

PIM & POM

Jeugdserie

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Animatieserie.

Avonturiers.

Tijdens het klimmen valt er een boek uit de kast. Er staan verhalen in over de dappere avonturier Pim die door de woestijn trekt, vliegt in een luchtballon en bijna gekookt wordt door de kannibalen!