-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

11:24
23 september
Gioia Smid

PIM & POM

Jeugd

Seizoen 1 - Aflevering 28 van 52 - Onder water - KRO-NCRV

Pim en Pom kijken naar de vissen in het aquarium en vragen zich af hoe een vis dat kan: onderwater zwemmen. Dan moet je je adem inhouden weet Pom. Als ze dat heel lang zouden kunnen, dan zouden ze een kijkje kunnen nemen in onderwaterland. Dat gaan ze proberen en ze springen in het bad. Daar zien ze vissen, een zee-egel en een grote haai. Dat is schrikken! Gelukkig zijn ze net op tijd weer op het droge.

11:25
24 september
Gioia Smid

PIM & POM

Jeugd

Seizoen 1 - Aflevering 29 van 52 - School - KRO-NCRV

Pim en Pom spelen schooltje op zolder. Pom is de meester en hij leert Pim zijn naam schrijven. Maar Pim kan het niet, dus besluiten ze samen naar school te gaan. Daar zitten ze dan bij de kinderen in de klas. Als de juf vraagt wie zijn naam al kan schrijven, moet Pim voor de klas komen om het voor te doen. Hij wordt er helemaal verlegen van. Dan komt Pom hem te hulp en met een ezelsbruggetje voor elke letter. En zo kan Pim uiteindelijk toch zijn naam schrijven. Hij is zo trots dat hij thuis meteen schooltje gaat spelen en Pom wel honderd keer voordoet hoe je 'Pim' moet schrijven.

11:25
25 september
Gioia Smid

PIM & POM

Jeugd

Seizoen 1 - Aflevering 30 van 52 - Familie - KRO-NCRV

Op de televisie wordt verteld dat er een nieuwe bewoner is in de dierentuin: een grote zwarte panter! 'Dat is verre familie van jullie,' zegt de vrouw. Pim en Pom willen dat familielid wel eens van dichtbij zien en samen gaan ze naar de dierentuin. Wanneer ze de zwarte panter hebben gevonden, schrikken ze wel: wat is ie groot! Als ze zich netjes aan hem hebben voorgesteld, ontdekken ze dat ze veel overeenkomsten hebben. Maar heel hard brullen, dat kan de panter het best.

UITZENDING GEMIST

11:26
7 september 2020
Gioia Smid

PIM & POM

Jeugd

Seizoen 1 - Aflevering 17 van 52 - Beroemd - KRO-NCRV

De vrouw oefent op de piano. Als ze klaar is laat Pom zien dat hij zelf veel beter piano kan spelen. Pim wil ook muziek maken en gaat drummen op een pan. Ze maken een enorm kabaal. Toch zouden ze wel heel graag echte muzikanten zijn. Ze fantaseren dat ze voor een groot publiek staan dat heel hard boeeee roept omdat ze zo lelijk spelen. Pim en Pom begrijpen dat ze samen moeten spelen om goede muziek te maken. Gelukkig komt het vogeltje hen te hulp.

13:45
20 december 2019
Gioia Smid

PIM & POM

Jeugdserie

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Animatieserie.

Oh, denneboom