×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

9:05
27 mei

PIETER KONIJN

Tekenfilm

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Britse animatieserie.

Het verhaal van de val van Heer Vos.

Pieter, Benjamin en Lily zien radijsjes liggen midden in het bos. Het blijkt een val van Heer Vos te zijn en Lily komt in die val terecht. Een val waar Pieter en Benjamin niet bij kunnen. Dus nu moeten zij Heer Vos, die al onderweg is, zien te vertragen zodat Lily tijd heeft om te ontsnappen.

9:05
28 mei

PIETER KONIJN

Tekenfilm

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Britse animatieserie.

Het verhaal van Benjamins aarbeienroof.

Benjamin heeft een plan voor een aardbeienroof. Hij heeft het helemaal zelf uitgedacht. Pieter stelt voor dat Benjamin de leider van het plan mag zijn. Tijdens de uitvoering weet Benjamin niet zo heel goed waar hij mee bezig is, maar met stiekem een beetje hulp van Pieter en Lily, krijgt Benjamin het idee dat hij een goeie leider is. Maar als ze de aardbeien hebben gevonden, komt Pieter klem te zitten en op dat moment toont Benjamin zich een uitstekende leider.

9:05
29 mei

PIETER KONIJN

Tekenfilm

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Britse animatieserie.

Het verhaal van de liegende vos.

Wanneer Pieter naar eten zoekt in de tuin van meneer Verhoef, ziet hij ineens Heer Vos. Hij zit vast aan een hek en vraagt Pieter om hulp. Pieter twijfelt, maar helpt 'm toch. De bevrijding is moeilijker dan gedacht en steeds als Pieter besluit om alleen zichzelf te redden en Heer Vos achter te laten, haalt de Vos hem weer over met een leugen.

UITZENDING GEMIST

9:10
16 mei 2019

PIETER KONIJN

Tekenfilm

Seizoen 2 - Aflevering 48 - Britse animatieserie (2014).

Het verhaal van de koning van het woud.

Als Benjamin in de klauwen valt van Heer Vos, lokken Pieter en Lily de vos zijn burcht uit, met de belofte dat hij zal worden gekroond tot koning van het woud!

9:10
13 mei 2019

PIETER KONIJN

Tekenfilm

Seizoen 2 - Aflevering 45 - Britse animatieserie (2014).

Het verhaal van de gemorste melk.

Pieter, Lily en Benjamin morsen per ongeluk de melk van Mica. Er volgt een gevaarlijke missie om nieuwe melk te halen, voordat Mica erachter komt.

Kortingscodespot