-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

6:45
20 september

PIETER KONIJN

Jeugd

Seizoen 1 - Aflevering 28 van 50 - Het verhaal van de rollende steen - KRO-NCRV

Als Benjamin, Pieter en Lily op stenen springen, duwen ze per ongeluk een grote steen weg, die begint te rollen in de richting van het huis van Vrouwtje Plooi. De kinderen proberen haar te waarschuwen, maar ze wil niet luisteren omdat ze een winterslaap doet. Pieter probeert een schans te bouwen om de steen van richting te laten veranderen, maar daarvoor gebruikt hij een plaat die hij van Dirk Das heeft gejat en daar komt natuurlijk narigheid van.

11:50
21 september
David Mccamley

PIETER KONIJN

Jeugd

Seizoen 2 - Aflevering 8 van 50 - Het verhaal van de grote aardappelroof - KRO

Wanneer Pieter hoort van de grootste roof die zijn vader ooit gedaan heeft, begint hij aan een gevaarlijke roofoverval; hij wil de volledige kruiwagen vol aardappelen van meneer Verhoef stelen als hij op weg is naar de markt.

11:55
22 september
David Mccamley

PIETER KONIJN

Jeugd

Seizoen 2 - Aflevering 9 van 50 - Het verhaal van de minimopperpot - KRO

Het plan van Pieter om de tuin van meneer Verhoef leeg te roven valt in duigen als hij merkt dat Snuit er al eerder is. De konijnen moeten een manier vinden om hun tuin terug te krijgen.

UITZENDING GEMIST

11:55
15 september 2020
David Mccamley

PIETER KONIJN

Jeugd

Seizoen 2 - Aflevering 4 van 50 - Het verhaal van de verhuizing van Spikkel de grote - KRO

Spikkel de Grote is op zoek naar een rustige slaapplek, maar kiest zijn nieuwe thuis wel heel dicht bij Pieter, Lily en Benjamin.

11:50
11 september 2020
David Mccamley

PIETER KONIJN

Jeugd

Seizoen 2 - Aflevering 2 van 50 - Het verhaal van de eekhoornstoofpot - KRO

Heer Vos vangt Eekhoorn Hakketak en neemt hem mee naar Uilen Eiland om daar een lekker eekhoornrecept te krijgen van Spikkel de Grote. Het is nu aan Pieter, Lily, Benjamin en de Eekhoorn Stam om Hakketak te redden voordat hij als hutspot eindigt!