-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

1:05
16 augustus 2020

PIERS MORGAN ONTMOET CRISTIANO RONALDO

Sport

BNNVARA

Cristiano Ronaldo wordt beschouwd als één van de beste voetballers ooit. Hij won vijf keer de Ballon d'Or, vier maal de Golden Boot, was zes keer onderdeel van het winnende team in een League finale vanuit drie verschillende landen, hij won vijf European Champion Leagues en het EK met zijn nationale team Portugal. Hij is tevens één van de meest beroemde mensen op aarde met meer Instagram-volgers dan wie dan ook. Maar interviews geeft Ronaldo eigenlijk nooit. Tot nu, waar hij de uitgesproken Britse journalist en televisiepresentator Piers Morgan ontmoet voor een uitgebreid gesprek. Piers Morgan zegt over het interview: 'Ronaldo is een voetbalgenie en een wereld-superster. Hij is ook een sterke persoonlijkheid en dit is het meest openhartige interview dat hij ooit gaf. Wees voorbereid op een lach en een traan waarbij Ronaldo zowel shockeert als inspireert.'

23:15
10 oktober 2019

PIERS MORGAN ONTMOET CRISTIANO RONALDO

Reportage

Reportage waarin de Britse journalist en televisiepresentator Piers Morgan in gesprek gaat met Cristiano Ronaldo.

Christiano Ronaldo wordt beschouwd als één van de beste voetballers ooit. Hij is tevens één van de meest beroemde mensen op aarde, met meer Instagram-volgers dan wie dan ook. Maar interviews geeft Ronaldo eigenlijk nooit. Tot nu.