×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

21:38
4 november 2018
Philippe Geubels

PHILIPPE GEUBELS: MADE IN BELGIUM

Theatershow

'Made In Belgium' is een speciaal voor Nederland samengestelde voorstelling, van alle hoogtepunten uit de Vlaamse shows van de Belgische komiek Philippe Geubels.

De hoogtepunten worden aangevuld met nieuw materiaal. Gekenmerkt door zijn bril, kale hoofd en lijzige stem, geeft Geubels onder meer uitleg over verschillende Vlaamse woorden en de Nederlandse vertaling hiervan.

'Made in Belgium' was het eerste theaterprogramma van Philippe in Nederland en speelde in het seizoen 2013-2014 wegens succes voor het tweede seizoen. Hij sloot deze succesvolle tour af met drie voorstellingen in het prestigieuze Koninklijk Theater Carré.

21:30
4 november 2018
Philippe Geubels

PHILIPPE GEUBELS: MADE IN BELGIUM

Theatershow

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Theatershow van de Belgische komiek Philippe Geubels.

Philippe Geubels brengt de hoogtepunten uit zijn twee Vlaamse show, aangevuld met nieuw materiaal, in een speciaal voor Nederland samengestelde voorstelling. Gekenmerkt door zijn bril, kale hoofd en lijzige stem, geeft hij onder meer uitleg over verschillende Vlaamse woorden en de Nederlandse vertaling hiervan.

Kortingscodespot