SQaULBUqxMs

Film: Naked gun 33 1/3: The final insult

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

20:01
9 december 2017
Philippe Geubels

PHILIPPE GEUBELS: MADE IN BELGIUM

Theatershow

'Made In Belgium' is een speciaal voor Nederland samengestelde voorstelling, van alle hoogtepunten uit de Vlaamse shows van de Belgische komiek Philippe Geubels.

De hoogtepunten worden aangevuld met nieuw materiaal. Gekenmerkt door zijn bril, kale hoofd en lijzige stem, geeft Geubels onder meer uitleg over verschillende Vlaamse woorden en de Nederlandse vertaling hiervan.

'Made in Belgium' was het eerste theaterprogramma van Philippe in Nederland en speelde in het seizoen 2013-2014 wegens succes voor het tweede seizoen. Hij sloot deze succesvolle tour af met drie voorstellingen in het prestigieuze Koninklijk Theater Carré.

22:10
22 oktober 2016
Philippe Geubels

PHILIPPE GEUBELS: MADE IN BELGIUM

Theatershow

Vier topcabaretiers van eigen én Belgische bodem zorgen deze maand voor avondvullend vermaakt op de zaterdagavond bij RTL 4. Na Guido Weijers en Hans Teeuwen laten vanavond Brigitte Kaandorp en Philippe Geubels zich van hun scherpste kant zien met hun ludieke solo-show.

‘Made In Belgium’ is een speciaal voor Nederland samengestelde voorstelling, van alle hoogtepunten uit de Belgische shows van Philippe Geubels. De Belg stond samen met Guido Weijers, Roue Verveer en Jandino Asporaat vier maal op rij in een uitverkocht Ziggo Dome. De Vlaming gekenmerkt door zijn bril, kale hoofd en lijzige stem geeft in ‘Made In Belgium’ uitleg over verschillende Vlaamse woorden en de Nederlandse vertaling hiervan.

Kortingscodespot