-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

15:25
21 november

PEPERBOLLEN

Jeugdserie

Seizoen 13 - Aflevering 5 - Duitse jeugdserie.

Roodkapje.

Jale en Timo zijn met school op excursie naar het bos. Daar heeft de jachtopziener, Eva, grote problemen met stropers. Het is niet meteen duidelijk wie hier nou eigenlijk de echte dierenbeulen zijn. Maar gelukkig weten Jale en Timo de echte slechterik, die eropuit is een bijzonder hert af te schieten, te ontmaskeren.

15:25
22 november

PEPERBOLLEN

Jeugdserie

Seizoen 13 - Aflevering 6 - Duitse jeugdserie.

De tweeling.

Als er een nieuwe jongen in de klas komt, staat iedereen versteld van diens gelijkenis met klasgenoot David, die er dankzij de Peperbollen achterkomt dat zijn ouders niet hetzelfde DNA hebben en dus niet zijn ouders zijn. Het spoor leidt naar genetisch arts Dr. Götze, die zich met duistere praktijken bezighoudt.

15:25
25 november

PEPERBOLLEN

Jeugdserie

Seizoen 13 - Aflevering 7 - Duitse jeugdserie.

Goldqueen loves you.

Als de tas met familiesieraden van de oma van Jale en Ramin wordt gestolen, stuiten de Peperbollen op een netwerk van meisjes dat in opdracht van de mysterieuze Goldqueen straatroven uitvoert. Dat blijkt een uit de hand gelopen onderzoek van een student psychologie over of meisjes via internet in te palmen zijn.

UITZENDING GEMIST

15:35
15 november 2019

PEPERBOLLEN

Jeugdserie

Seizoen 13 - Aflevering 2 - Duitse jeugdserie.

Doorgedraaid.

Ramin en Jale draaien mee op een filmset. De hoofdrolspeelster heeft een geheime aanbidder die verandert in een gevaarlijke stalker. Net op tijd weten Ramin en Till te voorkomen dat hij haar ontvoert.

15:30
14 november 2019

PEPERBOLLEN

Jeugdserie

Seizoen 13 - Aflevering 1 - Duitse jeugdserie.

De raadselachtige kledingroof.

Hilke Blum runt de kledinginzameling voor vluchtelingen. Als ze op een ochtend bij haar winkeltje komt, blijkt dat er ingebroken is en is de nieuwe zending kleding uit een dure buurt in Hamburg gestolen. De Peperbollen, die wel eens meehelpen, nemen direct het onderzoek op zich.