-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

20:30
11 september 2019
2016
Peter Berg
Mark Wahlberg,
John Goodman,
Kevin Bacon,
Michelle Monaghan,
J.K. Simmons

PATRIOTS DAY

Misdaaddrama

Patriots Day is een Amerikaanse- en Chinese thriller- en dramafilm uit het jaar 2016. Deze productie is geregisseerd door Peter Berg (bekend van de films 'Deepwater Horizon' en 'Mile 22'). De hoofdrollen worden vertolkt door Mark Wahlberg, John Goodman, J.K. Simmons, Michelle Monaghan en Kevin Bacon.

Deze film volgt de dramatische gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. De politie begint een klopjacht om te voorkomen dat er een nieuwe aanslag gepleegd wordt.

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/patriots-day-2016

6:30
10 november 2018
2016
Peter Berg
Mark Wahlberg,
Dicky Eklund Jr.,
Michael Marchand,
Rhet Kidd,
John Goodman

PATRIOTS DAY

Actie

'Patriots Day' volgt de gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. Samen met zijn team deden ze onderzoek naar de aanslag en joegen ze de daders op.