-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

20:05
29 februari

PARANORMAL CAUGHT ON CAMERA

Documentaire

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Documentairereeks waarin een deskundig panel beelden analyseert van paranormale activiteiten.

Haunted Antique Store and More.

Een klopgeest spookt in een Engelse antiekwinkel. Een vader en een zoon zien een bigfoot in Washington, en boven Binnen-Mongolië wordt een vreemde UFO gespot.

21:00
29 februari

PARANORMAL CAUGHT ON CAMERA

Documentaire

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Documentairereeks waarin een deskundig panel beelden analyseert van paranormale activiteiten.

Infamous Oregon Bigfoot Footage and More.

In Oregon maakt een man unieke beelden van een bigfoot. Rare ufo's drommen samen boven een stad in Texas, en een inwoner van Wales krijgt met een wel heel actieve klopgeest te maken.

20:05
1 maart

PARANORMAL CAUGHT ON CAMERA

Documentaire

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Documentairereeks waarin een deskundig panel beelden analyseert van paranormale activiteiten.

A UFO Spotted Over the Pentagon and More.

Boven het Pentagon wordt een piramidevormige ufo gespot. Een vader en zijn kinderen schrikken in Rhode Island van een geest op een speelplaats, en in Californië waren vreemde wezens door een buurt.

UITZENDING GEMIST

21:00
22 februari 2020

PARANORMAL CAUGHT ON CAMERA

Documentaire

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Documentairereeks waarin een deskundig panel beelden analyseert van paranormale activiteiten.

Gettysburg Ghosts and More.

Op het slagveld van Gettysburg verschijnt een geest. Een zeemonster duikt op in Ierland, en boven Philadelphia en Den Haag wordt een ufo-vloot gesignaleerd.

20:05
22 februari 2020

PARANORMAL CAUGHT ON CAMERA

Documentaire

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Documentairereeks waarin een deskundig panel beelden analyseert van paranormale activiteiten.

The Montauk Monster and More.

Een op internet vermaard monster spoelt aan op een strand in New York. Ouders zien op hun babymonitor geesten in de kinderkamer, en een ufo redt een Russische stad.