-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

12:45
27 oktober

PAF DE HOND

Serie, Jeugd

Paniek op Verwendag

Het is een heerlijke dag voor Pat en hij vindt het heerlijk om verwend te worden! Lola besluit dat Hoodie ook wel wat verwend mag worden, en ondanks de tegenspraak van haar ouders, verbergt ze de kat.

12:38
27 oktober

PAF DE HOND

Serie, Jeugd

Maxi-Golf

Lola ontdekt dat haar moeder ooit midgetgolf kampioen is geweest. Ze verzamelt de oude golfclubs van haar moeders en besluit een mini-golfbaan in de tuin te bouwen.

12:53
27 oktober

PAF DE HOND

Serie, Jeugd

Pat Waakt

Lola en haar ouders gaan 'n paar uurtjes weg en Pat wordt belast met het bewaken van het huis. Voordat ze gaat geeft Lola Pat speciale training.

UITZENDING GEMIST

5:49
22 oktober 2020

PAF DE HOND

Serie, Jeugd

Panische Picknick

Lola organiseert een picknick in het park met haar vrienden om een nieuw Virtual Reality-spel te testen. Ze nodigt zelfs Victor uit om zich bij hen aan te sluiten.

11:56
20 oktober 2020

PAF DE HOND

Serie, Jeugd

De Guanos

De Guanos besluiten zich voor eens en altijd te ontdoen van hun aardvijand Pat. Met een beetje hulp van wat gevleugelde vrienden laten ze het hondje zien waar ze toe in staat zijn.