Z4KXF7NWFRE

Film: Tower Heist

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

22:10
30 juni 2017
Caitriona Balfe,
Sam Heughan,
Graham McTavish,
Duncan Lacroix,
Tobias Menzies

OUTLANDER

Dramaserie

Vanavond is het laatste deel van het tweede seizoen van de Brits-Amerikaanse dramaserie Outlander te zien. De serie gaat over het leven van Claire Randall, een getrouwde verpleegster die in 1945 op mysterieuze wijze verdwijnt en ontwaakt in het Schotland van 1743. De serie is naar de gelijknamige bestsellerreeks van Diana Gabaldon. Inmiddels is een derde seizoen van de serie op komst.

Jamie en Claire gebruiken de medische kennis van haar om te verhinderen dat de prins zijn oorlogskoffers zou kunnen vullen. Maar Claire ontdekt dat Jamie geen woord heeft gehouden en hun leven als koppel dreigt voorgoed te veranderen.

22:35
23 juni 2017
Caitriona Balfe,
Sam Heughan,
Graham McTavish,
Duncan Lacroix,
Tobias Menzies

OUTLANDER

Dramaserie

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Brits-Amerikaanse dramareeks: Untimely Resurrection: In de nasleep van het rumoerige etentje dat Jamie, Murtagh en Alex in de cel deed belanden, blijft Fergus achter om thuis op Claire te letten. Hoewel Duverney erin slaagt om Jamie en Murtagh vrij te krijgen, dringt Claire erop aan om Alex te helpen, aangezien Sandringham hem aan zijn lot heeft overgelaten. In de wijnopslagplaats onthult Murtagh dat Claire en Mary aangevallen werden door een aristocratische bende met bizarre inwijdingsrituelen. Prins Charles ziet een lading Portugese wijn als een ideale investering om zijn opstand te financieren, maar dat dreigt een wig te drijven tussen Jamie en Claire. Hun relatie wordt tot het uiterste op de proef gesteld wanneer er spoken uit het verleden opduiken.

Kortingscodespot