bZ7Li5w2I-k

Film: Prince of Persia: The Sands of Time

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

22:15
26 mei
Caitriona Balfe,
Sam Heughan,
Graham McTavish,
Duncan Lacroix,
Tobias Menzies

OUTLANDER

Dramaserie

Terwijl Jamie worstelt met de trauma's uit zijn verleden, ontdekt hij dat ook het leven in Parijs vol uitdagingen en beproevingen zit. Een gelukkige ontmoeting met de leider van de Jacobieten, prins Charles, schept nieuwe kansen, maar de aanwezigheid van de Hertog van Sandringham zorgt helaas voor onaangename verwikkelingen.

22:10
2 juni
Caitriona Balfe,
Sam Heughan,
Graham McTavish,
Duncan Lacroix,
Tobias Menzies

OUTLANDER

Dramaserie

Jamie raadt Duverney af de opstand te financieren en regelt een ontmoeting tussen de prins, Duvernay en hemzelf. De prins beweert over voldoende middelen te beschikken en stelt een alliantie voor tussen Frankrijk en Groot-Brittannië. Daarop huurt Jamie een jonge zakkenroller in om de brieven van en naar de prins te onderscheppen, zodat hij kan achterhalen wie de geldschieter is. Maar de oplossing van dat raadsel zaait tweedracht tussen Jamie en Claire.

UITZENDING GEMIST

22:10
19 mei 2017
Caitriona Balfe,
Sam Heughan,
Graham McTavish,
Duncan Lacroix,
Tobias Menzies

OUTLANDER

Dramaserie

Vanavond start het tweede seizoen van de Brits-Amerikaanse dramaserie Outlander. Deze serie gaat over het leven van Claire Randall, een getrouwde verpleegster die in 1945 op mysterieuze wijze verdwijnt en ontwaakt in het Schotland van 1743.

Claire keert terug naar de 20ste eeuw en probeert haar toekomst te verzoenen met het leven en de liefde die ze achterliet. Intussen, in de 18de eeuw, komen Jamie, Claire en Murtagh aan op de kust van Frankrijk, om het tij van de geschiedenis te stuiten en een andere wending te geven. Ter plekke ontdekken ze al snel dat Parijs hen voor enkele unieke uitdagingen zal stellen.

17:30
28 augustus 2016
Philip John
Caitriona Balfe,
Sam Heughan,
Tobias Menzies,
Graham McTavish,
Duncan Lacroix

OUTLANDER

Actie, Serie, Drama

Seizoen twee van "Outlander" begint wanneer Claire en Jamie in Frankrijk aankomen, vastberaden om de Jacobitische rebellen onder leiding van Prins Charles Stuart te infiltreren en zo de slag bij Culloden te voorkomen. Met de hulp van zijn neef Jared, een lokale wijnkoopman, belanden Jamie en Claire pardoes in het weelderige milieu van de Franse beau monde, waar intriges en feestjes de boventoon voeren, maar politiek gewin een veel moeilijker opdracht blijkt.

Een loopje nemen met de geschiedenis doet echter niemand ongestraft en de uitdagingen beginnen hun tol te eisen van hun relatie. Gewapend met de nodige voorkennis, ondernemen Claire en Jamie een race tegen de klok om een tot mislukken gedoemde Schotse opstand te voorkomen en te verhinderen dat de traditionele levenswijze van de Schotten onherroepelijk zou verdwijnen.

Kortingscodespot