-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

21:25
12 mei 2020

OPGELICHT?!

Informatief

Opgelicht?! duikt in de wereld van misleiding rondom het coronavirus en staat stil bij een liefdesoplichter waar we al vaker aandacht aan hebben besteed...

Ook in de uitzending: aandacht voor grootschalige boilerroomfraude én Slachtofferhulp vertelt over een nieuwe campagne tegen online oplichting.

21:30
21 april 2020

OPGELICHT?!

Informatief

Vanavond in Opgelicht?! staan we stil bij een liefdesoplichter die vrouwen ook in financieel opzicht uitkleedt en besteden we aandacht aan de recente toename in betaalfraude.

Ook komen we met een schrijnend vervolg op ons onderwerp van enkele weken geleden waarin we lieten zien dat er op het gebied van wet- en regelgeving rondom de verkoop van tweedehands motoren eigenlijk weinig tot niets geregeld is. Zo wordt een eerder total loss verklaarde trike te koop aangeboden met teruggedraaide kilometerteller. Hoe zit dat?