-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

14:50
20 september

OP DE MAN AF

Informatief

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Highline

In de derde aflevering wordt Saartje uitgedaagd door presentator Otto-Jan Ham in het highlinen. Otto-Jan legt zo de lat voor Saartje en zichzelf letterlijk en figuurlijk hoog, want hij kampt met hoogtevrees. Bram Boelens, een van de beste highliners van België, neemt Saartje en Otto-Jan onder zijn hoede en trekt met hen naar de grootste canyon van West-Europa: de Franse Gorges du Verdon.

20:40
24 september

OP DE MAN AF

Informatief

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Biatlon

Niemand minder dan Viktor Verhulst daagde Saartje uit voor een wedstrijd biatlon in het Duitse Notschrei. Biatlon is een combinatie van langlaufen en karabijnschieten. Als fervent skiër wou Viktor wel eens weten of Saartje diep kan gaan in deze wintersport én tegelijk haar lichaam zodanig kan controleren dat ze nog met uiterste precisie een doel kan raken. Ze worden gecoacht door Thorsten Langer, een van de beste en tegelijk ook weinige biatleten die België rijk is. Wie kan de absolute focus en rust behouden na een zware inspanning, en wie mist doel?

20:40
1 oktober

OP DE MAN AF

Informatief

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Lifesaving

Beach boy Sean Dhondt zocht een uitdaging voor Saartje die hen naar een zonovergoten en zuiders strand zou brengen en kwam uit bij livesaving. Wim Nuyens, docent lifesaving en voorzitter van een reddersclub, leert Saartje en Sean alle kneepjes van het reddersvak. Saartje en Sean ontdekken al snel dat livesaving allesbehalve evident is.

UITZENDING GEMIST

20:45
10 september 2020

OP DE MAN AF

Informatief

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Swimrun

Dat Saartje een man kan verslaan, heeft ze eerder al bewezen. Maar kan ze ook winnen van twee mannen? Sportomnivoor en -journalist Ruben Van Gucht daagt Saartje samen met oud-Rode Duivel Wesley Sonck uit voor de wedstrijd swimrun Côte Vermeille. Saartje staat er gelukkig niet alleen voor; ze kan rekenen op Imke Courtois als haar loop- en zwempartner.

20:42
3 september 2020

OP DE MAN AF

Informatief

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Mountainbike

Saartje is een duursporter. Doorbijten en blijven gaan is haar ding, ook al is ze al uren aan een wedstrijd bezig. Maar kan ze dat dagenlang volhouden? Dat wilde acteur Bill Barberis graag weten. Is Saartje te verslaan in een duursport die niet alleen fysiek alles van een mens vraagt, maar die drie dagen duurt en dus ook een mentale strijd met zich meebrengt? Voormalig wereldkampioen mountainbike en winnaar van olympisch zilver Filip Meirhaeghe neemt de taak op zich om Saartje en Bill klaar te stomen voor de Titan Desert Race.