-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

23:10
15 januari 2020
James Jones, Olivier Sarbil

ON THE PRESIDENT'S ORDERS

Documentaire

Documentaire over de bloedige strijd van de Filipijnse president Rodrigo Duterte tegen drugsdealers en drugsgebruikers in zijn land. Hij voert al jarenlang een meedogenloze 'war on drugs' in de straten van Manilla. Hoe ver gaat het 'doodseskader' dat Duterte het land in heeft gestuurd?

Moorden
President Duterte voert een bloederige campagne tegen verdachte drugsdealers en gebruikers in de Filipijnen. Bekroonde regisseurs James Jones en Olivier Sarbil onderzoeken de aanhoudende vermoedens dat de Filipijnse politie moorden heeft gepleegd - ondanks het feit dat president Duterte heeft beloofd zijn oorlog tegen drugs te verminderen.

Allerarmsten
Jones en Sarbil laten zien hoe het hardhandige optreden van president Duterte tegen drugsgebruikers de allerarmsten van het land sterk treft. Ze praten met de families van drugsgebruikers en slachtoffers. Ook sluiten de filmmakers zich aan bij een politie-eenheid in Caloocan, Manilla, en geven zo een inkijk in het leven van de politie-officieren.

19:05
15 november 2019
James Jones, Olivier Sarbil

ON THE PRESIDENT'S ORDERS

Documentaire

Documentaire over de bloedige strijd van de de Filipijnse president Rodrigo Duterte tegen drugsdealers en druggebruikers in zijn land