×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

13:55
20 december

OLIVIA

Tekenfilm

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Animatieserie over het varkentje Olivia.

Olivia gaat op ballet.

Olivia wil op balletles een pas de deux doen, maar ze heeft geen danspartner. Ze vraagt Ian en Julian om met haar een dansje te oefenen. Uiteindelijk is het ome Gerard die met Olivia op school danst.

UITZENDING GEMIST

13:55
13 december 2018

OLIVIA

Tekenfilm

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Animatieserie over het varkentje Olivia.

Olivia gaat op reis.

Olivia gaat samen met haar ouders en twee broertjes naar oma toe. Omdat er storm op komst is, wordt de geplande vliegreis gecanceld. Vader stelt voor om met de auto naar oma te gaan. Olivia is hevig teleurgesteld en fantaseert tijdens de autorit over haar eigen vliegtuigmaatschappij.

13:50
11 december 2018

OLIVIA

Tekenfilm

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Animatieserie over het varkentje Olivia.

Olivia's limonadekraampje.

Olivia gaat vers geperste citroenlimonade verkopen in haar eigen kraampje. De citroenlimonade is alleen erg zuur. Olivia besluit daarom het drankje 'Olivia's Super Zure Limonade' te noemen. Als ze ziet dat Francine ook een kraampje heeft opgezet voor haar eigen aardbeienlimonade is de lol er voor Olivia al gauw vanaf. Ze wil nu een eigen restaurant! Dit blijkt een groot succes, ook al is het vaak wat rommelig. Zelfs Francine doet uiteindelijk met Olivia mee.

Kortingscodespot