×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

11:55
27 mei

OLIVIA

Tekenfilm

Seizoen 1 - Aflevering 28 - Animatieserie over het varkentje Olivia.

De twee Olivia's.

In de klas van Olivia komt een nieuwe leerling, een meisje dat ook Olivia heet. Olivia kan niet begrijpen dat zij dezelfde naam heeft. Om verwarring te voorkomen noemt de juf de nieuwe Olivia: Olivia 2. Olivia zelf kiest ervoor om voortaan als Pam door het leven te gaan.

11:55
28 mei

OLIVIA

Tekenfilm

Seizoen 1 - Aflevering 29 - Animatieserie over het varkentje Olivia.

Olivia gaat naar kantoor.

Het is 'Neem je kind mee naar kantoor'-dag. Olivia en Ian mogen met vader mee naar z'n werk. Vader hoort van zijn baas, meneer Boman, dat hij die middag nog om drie uur een model voor een nieuw aquarium af moet hebben. Olivia en Ian besluiten, zonder dat vader hier weet van heeft, ook een model te maken voor het aquarium.

11:50
29 mei

OLIVIA

Tekenfilm

Seizoen 1 - Aflevering 30 - Animatieserie over het varkentje Olivia.

Olivia helpt Moeder Natuur.

Op school heeft de juf het over het minder verspillen om zo Moeder Natuur te helpen. Olivia gaat hier thuis heel ver in. Ze plaats recyclebakken in de keuken en wil dat Ian zijn nachtlampje uitdoet als hij gaat slapen, ook al is hij bang in het donker. Ze probeert uit te zoeken hoe zij Ian kan laten slapen met wat licht aan, zonder dat hierbij elektriciteit wordt verbruikt. De oplossing: vuurvliegjes!

UITZENDING GEMIST

11:55
21 mei 2019

OLIVIA

Tekenfilm

Seizoen 1 - Aflevering 23 - Animatieserie over het varkentje Olivia.

Olivia speelt toneel.

De klas gaat een toneelstuk opvoeren. De rol van Olivia is alleen niet zo groot. Ze speelt een koe en mag één keertje 'boe' zeggen. Aanleiding voor Olivia om meer uit haar rol te halen.

11:50
16 mei 2019

OLIVIA

Tekenfilm

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Animatieserie over het varkentje Olivia.

Dokter Olivia.

Julian heeft erge jeuk aan zijn voet. Dit kan hij niet gebruiken, want die middag heeft hij een voetbalwedstrijd. Dokter Olivia gaat Julian proberen te genezen. Dit doet zij samen met zuster Francine en zuster Ian. Uiteindelijk komt ze tot het ultieme recept tegen jeuk: gewoon opstaan en dansen! Omdat Julian niet zo'n danser is, krijgt hij een krabbelsok.

Kortingscodespot