NSR7xRGBnOE

Film: Kill Bill: Vol. 2

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

21:10
22 september

ODDBODS

Seizoen 1 - Aflevering 48 - Pogo in zakformaat: Pogo maakt zichzelf klein om los te gaan in een radiografisch bestuurbaar autootje. Dit loopt al snel uit de hand wanneer hij een radiografisch bestuurbaar vliegtuig ontdekt.

21:15
23 september

ODDBODS

Seizoen 1 - Aflevering 49 - Fietsgeheimen: Newt ontdekt dat Fuse niet kan fietsen vanwege een traumatisch ongeluk op jongere leeftijd. Ze biedt hem aan om hem te leren fietsen op haar nogal niet-stoere fiets met zijwieltjes.

UITZENDING GEMIST

21:15
16 september 2018

ODDBODS

Seizoen 1 - Aflevering 47 - En actie!: Een filmset strijkt neer in Cul de Sac en Slick wil er een rol in spelen. Hij heeft echter geduchte concurrentie van andere gegadigden, en ook uit zeer onwaarschijnlijke hoek: Zee.

21:20
9 september 2018

ODDBODS

Seizoen 1 - Aflevering 45 - Pop-up-kop: Als Fuse per ongeluk de top van de totempaal van Bubbles kapot maakt, liegt hij erover en probeert hij de top te verstoppen. Maar de kop blijft op mysterieuze wijze overal opduiken, als een zonde die hem blijft achtervolgen.

Kortingscodespot