eIcmQNy9FsM

Film: Dirty Dancing

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

21:20
17 juli

ODDBODS

Seizoen 1 - Aflevering 30 - IJs Apocalyps : Als een experiment van Bubbles in Pogo's ijs belandt, krijgen diens klanten last van vreselijke bijwerkingen. Het lijkt wel alsof zombies de doodlopende straat hebben overgenomen.

21:20
18 juli

ODDBODS

Seizoen 1 - Aflevering 31 - Dure buren : Als Zee wordt betrapt op het 'lenen' van stroom bij Jeff, wil Jeff geld zien voor hij de elektriciteit weer aanschakelt. Zee moet z'n smerige huis opruimen zodat het Jeff niet meer pijn aan de ogen doet.

21:20
19 juli

ODDBODS

Seizoen 1 - Aflevering 32 - Super Zero’s : Slick en Pogo voeren een verbale strijd op het scherp van de snede wie de grootste held van de buurt is. De uitslag is treurig en niet echt heldhaftig. Wie gaat met de eer strijken?

UITZENDING GEMIST

21:20
29 april 2018

ODDBODS

Seizoen 1 - Aflevering 42 - Het monster van Oddsville: Pogo overtuigt de anderen ervan dat er een monster rondloopt in Oddsville, wat weer een hilarische grap van hem is. Bubbles moet het monster opsporen en onschadelijk maken, maar dan verergert de situatie.

20:55
28 maart 2018

ODDBODS

Kids/jeugd, Jeugd 6 - 14

Animatieserie waarin zeven figuurtjes, Fuse, Slick, Bubbles, Zee, Pogo, Newt en Jeff alledaagse dingen beleven. | Kijkwijzer: Alle leeftijden.

Kortingscodespot