NSR7xRGBnOE

Film: Kill Bill: Vol. 2

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

23:05
28 september
Erik Skjoldbjaerg
Henrik Mestad,
Eldar Skar,
Vergar Hoel,
Ane Dahl Torp,
Janne Heltberg

OCCUPIED

Thrillerserie

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Noors-Zweedse politieke thrillerserie.

De aanwezigheid van Jesper op hun ambassade zint de Amerikanen niet. Ze zijn bang dat zijn manier van werken de Russen nog meer zal provoceren, maar Jesper kan hen toch overhalen om Sidorova uit te nodigen op de ambassade. Wenche is niet tevreden met de diplomatieke onderhandelingen van Jesper en zet een militaire verzetsactie op poten. Bente heeft het moeilijk om voor de Russen te werken, nu ze weet dat ze haar echtgenoot hebben vermoord. Ze benadert Free Norway en bezorgt hen cruciale informatie over de Russen die leidt tot de ontvoering van Sidorova.

23:30
5 oktober
Erik Skjoldbjaerg
Henrik Mestad,
Eldar Skar,
Vergar Hoel,
Ane Dahl Torp,
Janne Heltberg

OCCUPIED

Thrillerserie

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Noors-Zweedse politieke thrillerserie.

De Amerikanen willen niet dat Jesper Berg nog langer in hun ambassade verblijft. Jesper probeert hen alsnog aan zijn kant te krijgen tijdens een tv-interview, maar dat heeft niet het gewenste resultaat. Wenche doet er alles aan om de zoektocht naar Sidorova op een verkeerd spoor te zetten, maar dat is buiten HM gerekend. Ondertussen is het conflict geëscaleerd en Sidorova roept de hulp van HM in om de situatie onder controle te krijgen. Free Norway helpt Jesper Berg uit het land, maar ze stellen hem voor een ultimatum: is hij bereid te vechten voor zijn land?

UITZENDING GEMIST

23:35
14 september 2018
Erik Skjoldbjaerg
Henrik Mestad,
Eldar Skar,
Vergar Hoel,
Ane Dahl Torp,
Janne Heltberg

OCCUPIED

Thrillerserie

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Noors-Zweedse politieke thrillerserie.

De Russen zijn niet van plan Noorwegen te verlaten en versterken hun militaire aanwezigheid. Jesper verwacht militaire steun van de EU, maar de Unie wil geen conflict met Rusland. Na een conflict met Wenche wordt HM ontslagen bij PST. Jesper overtuigt hem voor de Russen te werken, zodat hij hen in de gaten kan houden. Thomas vermoedt dat Bente hem bedriegt met Nikolaj en vertrekt met slaande deuren naar zijn werk. Hij vindt een manier om illegaal de Russische grens over te steken, maar dat loopt niet goed af.

23:30
7 september 2018
Erik Skjoldbjaerg
Henrik Mestad,
Eldar Skar,
Vergar Hoel,
Ane Dahl Torp,
Janne Heltberg

OCCUPIED

Thrillerserie

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Noors-Zweedse politieke thrillerserie.

De Noren zijn erin geslaagd de schade aan de pijpleiding te herstellen, maar de Russische bezetting is nog niet voorbij: ze hebben immers geen garantie dat Noorwegen de olieproductie zal hervatten na hun vertrek. Jesper stelt de EU een referendum voor: Europa garandeert de gaslevering, maar dan moet Rusland verplicht worden zich terug te trekken. Zijn vrouw en de partij hebben hun twijfels, maar ze blijven achter Jesper staan. HM doet er alles aan om de dader van de aanslag in Viksund te vinden, maar de inmenging van Wenche bemoeilijkt het onderzoek.

Kortingscodespot