eIcmQNy9FsM

Film: Dirty Dancing

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

23:30
20 juli
Erik Skjoldbjaerg
Henrik Mestad,
Eldar Skar,
Vergar Hoel,
Ane Dahl Torp,
Janne Heltberg

OCCUPIED

Thrillerserie

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Noors-Zweedse politieke thrillerserie.

Tijdens een ceremonie probeert een soldaat de Russische ambassadeur neer te schieten. De Russen zien dit als een oorlogsverklaring en de situatie escaleert. HM, Jespers lijfwacht die de moordpoging heeft kunnen verhinderen, ondervraagt de soldaat en probeert de Russen ervan te overtuigen dat dit een geïsoleerd incident was. Bente krijgt goed nieuws: een Russisch bedrijf wil haar restaurant huren. Ze krijgt hoop voor de toekomst, maar dan wordt een van de Russische gasten aangereden door een auto.

0:05
28 juli
Erik Skjoldbjaerg
Henrik Mestad,
Eldar Skar,
Vergar Hoel,
Ane Dahl Torp,
Janne Heltberg

OCCUPIED

Thrillerserie

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Noors-Zweedse politieke thrillerserie.

Jesper Berg wordt onder druk gezet om aan te kondigen wanneer de Russen zullen vertrekken, maar zij willen niet onderhandelen zonder de uitlevering van Elbek, de Tsjetsjeense man die hun landgenoot heeft aangereden. HM wordt aangesteld om de zaak te onderzoeken. Iljas, de zoon van Elbek, bekent de moord, maar HM gelooft hem niet. Even later wordt Elbek dood aangetroffen in zijn cel. HM roept de hulp in van zijn vrouw Hilde, een rechter, om uit te zoeken wat er gebeurd is. Jesper kondigt op televisie aan wanneer de Russen zullen vertrekken.

UITZENDING GEMIST

23:10
13 juli 2018
Erik Skjoldbjaerg
Henrik Mestad,
Eldar Skar,
Vergar Hoel,
Ane Dahl Torp,
Janne Heltberg

OCCUPIED

Thrillerserie

Vanaf vanavond zendt Canvas de Noors-Zweedse politieke thrillerreeks Occupied uit. De serie gaat over de overname van de Noorse olievelden door Rusland nadat Noorwegen beslist heeft zijn olieproductie stop te zetten. De afleveringen zijn elke vrijdag na 23:00 uur te zien op Canvas.

De belangrijkste politieke belofte van eerste minister Jesper Berg was de productie van olie en gas stilleggen en overschakelen op thoriumenergie. De EU protesteert, maar Jesper houdt vast aan zijn belofte en houdt vol dat thorium olie zal vervangen.

Na een persconferentie wordt hij gekidnapt door de Russen, die op bevel van de EU de olieproductie in Noorwegen moeten overnemen. Ondertussen moet Bente Norum haar personeel op de hoogte brengen van het feit dat haar restaurant op de rand van het bankroet staat en dat ze hen niet meer kan uitbetalen.

0:15
1 juli 2017
Erik Skjoldbjaerg
Henrik Mestad,
Eldar Skar,
Vergar Hoel,
Ane Dahl Torp,
Janne Heltberg

OCCUPIED

Thrillerserie

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Noors-Zweedse politieke thrillerreeks: De Amerikanen willen niet dat Jesper Berg nog langer in hun ambassade verblijft. Jesper probeert hen alsnog aan zijn kant te krijgen tijdens een tv-interview, maar dat heeft niet het gewenste resultaat. Wenche doet er alles aan om de zoektocht naar Sidorova op een verkeerd spoor te zetten, maar dat is buiten HM gerekend. Ondertussen is het conflict geëscaleerd en Sidorova roept de hulp van HM in om de situatie onder controle te krijgen. Free Norway helpt Jesper Berg uit het land, maar ze stellen hem voor een ultimatum: is hij bereid te vechten voor zijn land?

Kortingscodespot