×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

21:45
26 februari
Cathelijne Broers

NU TE ZIEN!

Cultuurmagazine

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Kunstmagazine (2019) over actuele tentoonstellingen.

Basquiat.

Directeur van de Hermitage Amsterdam, Cathelijne Broers, duikt in de New Yorkse kunstscene van 1979. Daar maakte een jonge graffitikunstenaar genaamd Jean-Michel Basquiat de overstap van de muren van de stad naar internationale faam. Hij overleed al op zijn 27ste aan een overdosis, maar liet zijn sporen na in de hedendaagse kunst. In Schunck in Heerlen is het vroeger werk van deze autodidact en zijn tijdgenoten als Nan Goldin en Keith Haring te zien op de expositie Basquiat, The Artist and His New York Scene.

21:45
5 maart
Suzanne Swarts

NU TE ZIEN!

Cultuurmagazine

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Kunstmagazine (2019) over actuele tentoonstellingen.

De broers Barraud.

De gebroeders Barraud zijn waarschijnlijk het bestbewaarde geheim van Zwitserland. Vier getalenteerde schilders in één familie. Directeur van museum Voorlinden Suzanne Swarts bekijkt hun bijzondere schilderijen uit de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw in Museum More in Gorssel.

UITZENDING GEMIST

21:45
19 februari 2019
Suzanne Swarts

NU TE ZIEN!

Cultuurmagazine

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Kunstmagazine (2019) over actuele tentoonstellingen.

Vrijheid.

Museum De Fundatie zet de Nederlandse kunst van de afgelopen vijftig jaar in de schijnwerpers. Kunstcriticus Hans den Hartog Jager selecteerde voor de expositie vijftig Nederlandse kernkunstwerken vanaf 1968. Museumdirecteur van Museum Voorlinden Suzanne Swarts is benieuwd welke vijftig cruciale werken hij heeft uitgekozen en neemt een kijkje bij Museum De Fundatie.

21:45
12 februari 2019
Ralph Keuning

NU TE ZIEN!

Cultuurmagazine

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Kunstmagazine (2019) over actuele tentoonstellingen.

Chihuly.

Het Groninger Museum toont de kleurrijke, glazen spektakelstukken van de Amerikaanse kunstenaar Dale Chihuly. Museumdirecteur van De Fundatie, Ralph Keuning, bekijkt hoe Chihuly met zijn soms metershoge installaties de grenzen van vorm en grootte opzoekt.

Kortingscodespot