×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

16:10
29 juli 2018
Herbert Dijkstra, Maarten Ducrot

NOS TOUR DE FRANCE

Wielrennen op de weg

Rechtstreeks verslag van de slotetappe van de Tour de France van 105 kilometer, van Montgeron naar de Champs-Elysées in Parijs.

Aan de finish staat Herman van der Zandt met afwisselend Danny Nelissen of Thijs Zonneveld om renners, ploegleiders en anderen meteen een reactie op de etappe te vragen.

Bekijk hoogtepunten van de Tour de France op gids.tv/onderwerp/tour-de-france.

Het Tourpeloton werd drie weken en één dag geleden in gang geschoten op het eiland Noirmoutier om vanavond, 3.351 kilometer later, te finishen op de Champs-Élysées in Parijs.

Op de beroemdste avenue van Frankrijk zal Geraint Thomas gehuldigd worden als Tourwinnaar, met Tom Dumoulin als de nummer twee aan zijn rechterzijde en ploeggenoot Chris Froome, de nummer drie, links van hem. Tenminste, als Thomas in de traditionele champagne-etappe gewoon op zijn fiets blijft zitten. (Bron: NOS)

12:00
28 juli 2018
Herbert Dijkstra, Maarten Ducrot

NOS TOUR DE FRANCE

Wielrennen op de weg

Live: Tour de France etappe 20. Vandaag is er een individuele tijdrit van Saint-Pée-sur-Nivelle naar Espelette (31 kilometer).

Bekijk hoogtepunten van de Tour de France op gids.tv/onderwerp/tour-de-france.

Geraint Thomas is nog 31 kilometer verwijderd van zijn eerste zege in de Tour de France. Zijn voorsprong op Tom Dumoulin bedraagt 2.05 en lijkt comfortabel met alleen de heuvelachtige tijdrit nog op de rol.

De renners rijden van Saint-Pée-sur-Nivelle naar Espellette en komen in het laatste stuk een heuvel van 900 meter met een gemiddeld stijgingspercentage van 10 tegen. (Bron: NOS)

Kortingscodespot