-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

20:25
19 oktober 2020
Anneloek Sollart

NIEUW: WE HOUDEN VOL

Documentaire, Gezondheid/opvoeding

Vanaf vanavond is de dagelijkse documentaireserie We houden vol, over Nederland in de tweede golf van het coronavirus, elke dag na het NOS Journaal van 20 uur met korte afleveringen te zien op NPO 1. De afleveringen zijn direct na Nieuwsuur, rond 22:10 uur op NPO 2, ook te zien.

Inzicht
We houden vol bestaat uit korte verhalen van mensen die een tik hebben gehad door de coronapandemie, maar die toch een manier hebben gevonden om door te kunnen met hun leven. Ondanks persoonlijk verlies, financiële tegenslag of eenzaamheid geven ze niet op. Juist in deze moeilijke tijd komen ze tot een inzicht, ontdekken iets nieuws in hun eigen leven of omgeving.

Gevolgen
De documentaireserie verbeeldt de gevolgen van de pandemie voor alle Nederlanders. Jong en oud. Mensen in het onderwijs, het bedrijfsleven en de zorg. Studenten en senioren. Hun zorgen zijn herkenbaar. Hun inventiviteit om de moraal hoog te houden is hoopvol en inspirerend en daarmee is We houden vol een ode aan de veerkracht.