-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

22:15
30 juni 2020
Eric Goens,
Evi Hanssen

NIEUW: HELP, MIJN BORSTEN STAAN ONLINE

Documentaire

In de vierdelige documentaireserie 'Help, mijn borsten staan online' onderzoekt Evi Hanssen de duistere kant van het internet. Elke aflevering gaat over een van de volgende fenomenen: sexting, grooming, catfishing en sextortion.

Pikante selfies
Daarover gaat Evi in gesprek met slachtoffers, daders, ouders en specialisten. In de huidige digitale wereld komt het regelmatig voor dat pikante selfies plots niet meer privé zijn, de lieve jongen die met je dochter aan het chatten is ineens een man van 57 jaar blijkt te zijn en dat die ene gênante foto het perfecte middel blijkt te zijn om je een paar honderd of duizend euro af te persen.

Sexting
Deze eerste aflevering gaat over sexting. Dat is, zeker voor jongeren, allang geen taboe meer. Erover praten juist wel. Drie meisjes doen dat nu wel. Van de ene dag op de andere stortte hun wereld in elkaar. De hele school zag hun borsten.

Impact
Ook de daders komen aan het woord, want opvallend genoeg beseffen zij vaak niet wat de impact van hun daden is en wat ze riskeren. Evi Hanssen tast de grenzen af.