-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

21:30
16 september 2020

NIEUW: DINO HUNTERS

Educatief

In het nieuwe programma Dino Hunters is te zien hoe ranchers en cowboys op zoek gaan naar de fossielen van dinosauriërs die meer dan 65 miljoen jaar geleden rondliepen.

Bekijk op welk kanaal Discovery bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/4311/kanaal-discovery.

Botjes
Ze zijn de goudzoekers van de prehistorische wereld: de Dino Hunters. Op hun uitgestrekte boerenerven van Montana, Wyoming en South Dakota gaan ze op zoek naar de botjes en beenderen van deze iconische reptielen.

Miljoenen
Die kunnen geld opleveren van enkele honderden dollars tot ver in de miljoenen en zo het moeilijke bestaan van de Wild West boeren redden. Maar hoe groot de dino's soms ook waren, het vinden van een overblijfsel is als zoeken naar een speld in een hooiberg.

Computeranimaties
Als dat lukt, wordt hun ijzige geduld beloond. En dankzij moderne computeranimaties worden de T-rexen en Tricertops aan de hand van deze vondsten weer tot leven gebracht en wanen we ons voor even in de prehistorie.