-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

19:05
14 december

NICKY, RICKY, DICKY & DAWN

Seizoen 2 - Aflevering 19 - Bios Incognito: De vierling wil voorkomen dat ze worden gezien bij de bios met hun ouders omdat dat niet cool is, vooral als ze hun klasgenoten spotten en Moses, de coolste jongen op school, in de foyer..

19:30
14 december

NICKY, RICKY, DICKY & DAWN

Seizoen 3 - Aflevering 24 - YOCO: De vierling krijgt van hun ouders een YOCO, een intelligente robot die alles overneemt in het huishouden. Dit om meer harmonie in het huis te creeën en te zorgen dat de vierling minder ruzie maakt. Maar YOCO ziet en hoort ook alles, slaat alles op en brengt gedetailleerd verslag uit. En of dat nou bijdraagt aan de harmonie in huis?

19:15
15 december

NICKY, RICKY, DICKY & DAWN

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Het Harper Hof: Anne wilt dat haar gezin gezond gaat eten. De vierling begint een rechtbank, om geschillen op school te beslechten. Hun klanten betalen met junk food. Als alle problemen zijn opgelost, besluiten ze zelf problemen te creëren om hun behoefte aan snoep een junk food te bevredigen.

UITZENDING GEMIST

18:55
26 november 2019

NICKY, RICKY, DICKY & DAWN

Seizoen 1 - Aflevering 19 - Dokterdag: De vierling is doodsbang voor de dokter, maar vastberaden om dit keer het jaarlijkse onderzoek goed te doorstaan. Als het ze lukt, krijgen ze de koekjestoren waar ze al zo lang naar verlangen.

19:20
24 november 2019

NICKY, RICKY, DICKY & DAWN

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Vrijheid Blijheid: De vierling mag voor het eerst vrij zonder ouders door het winkelcentrum lopen. Er gaat een wereld voor ze open, en alles wat maar mis kan gaan, gaat ook mis.