×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

12:35
25 maart

NICKY, RICKY, DICKY & DAWN

Seizoen 3 - Aflevering 19 - De beste zomer ooit: Dawn en Mae gaan in een luxe strandtent werken en verwachten dat dit hun beste zomer ooit wordt. Maar haar drie broers komen onverwacht langs, haar ouders gaan maar niet weg en Madison is haar baas. Niet bepaald de beste start voor de beste zomer ooit..

19:05
25 maart

NICKY, RICKY, DICKY & DAWN

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Gezocht: De Suikerbiet Bende: Onze vrienden krijgen het niet voor elkaar een onderwerp te vinden voor hun geschiedenisopdracht dat hen alle vier aanspreekt. Anne en Tom brengen hun op een idee: De Suikerbiet Bende, die vroeger híer kwam, in de winkel! En na enig onderzoek, komen ze een schat op het spoor.

8:15
26 maart

NICKY, RICKY, DICKY & DAWN

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Grijp het geld en wegwezen: Dawn verkoopt een speciale armband die ze van haar moeder heeft gekregen om geld te verdienen. Nicky, Ricky en Dicky proberen ondertussen Tom te snel af te zijn wanneer hij hun videogames afpakt omdat ze te lui zijn.

UITZENDING GEMIST

19:20
17 maart 2019

NICKY, RICKY, DICKY & DAWN

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Er Klopt Hier Iets Niet: Ricky krijgt weinig klopjes op zijn Face Hut pagina, en besluit andersmans verhalen te stelen. Hij wordt inmens populair, tot grote ergenis van Nicky, Dicky en Dawn.

19:30
15 maart 2019

NICKY, RICKY, DICKY & DAWN

Seizoen 4 - Aflevering 9 - Spoken bestaan niet: De vierling hebben nieuwe, oudere vrienden gemaakt. Dan stellen deze voor om 's avonds na sluitingstijd in Tom's Get Sporty af te spreken. Eenmaal in Get Sporty hoort de vierling enge, vreemde geluiden..

Kortingscodespot