Mfk-nKLkMwQ

Film: The ghost writer

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

18:55
23 oktober

NICKY, RICKY, DICKY & DAWN

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Arme Soppie: Nicky liegt tegen zijn leraar dat Soppie een ongeluk heeft gehad om niet na te hoeven blijven. De leugen verspreidt zich als een lopend vuurtje door de hele school en iedereen leeft mee met 'arme' Soppie.

8:20
24 oktober

NICKY, RICKY, DICKY & DAWN

Seizoen 4 - Aflevering 9 - Spoken bestaan niet: De vierling hebben nieuwe, oudere vrienden gemaakt. Dan stellen deze voor om 's avonds na sluitingstijd in Tom's Get Sporty af te spreken. Eenmaal in Get Sporty hoort de vierling enge, vreemde geluiden..

8:50
24 oktober

NICKY, RICKY, DICKY & DAWN

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Wie niet klaagt, wie niet wint: Dawn en Mae vinden een baantje om een reis naar Parijs te kunnen bekostigen, maar hun plannen worden gedwarsboomd als de jongens erachter komen dat klagen in restaurants in je voordeel kan werken.

UITZENDING GEMIST

18:55
16 oktober 2018

NICKY, RICKY, DICKY & DAWN

Seizoen 3 - Aflevering 24 - YOCO: De vierling krijgt van hun ouders een YOCO, een intelligente robot die alles overneemt in het huishouden. Dit om meer harmonie in het huis te creeën en te zorgen dat de vierling minder ruzie maakt. Maar YOCO ziet en hoort ook alles, slaat alles op en brengt gedetailleerd verslag uit. En of dat nou bijdraagt aan de harmonie in huis?

20:50
14 oktober 2018

NICKY, RICKY, DICKY & DAWN

Seizoen 3 - Aflevering 13 - Vertrouwen komt te voet en gaat te paard.: Anne en Tom stellen de vierling voor aan Simone, die net in de buurt is komen wonen. De vriendschap begint goed, maar al gauw worden ze één voor één niet meer bij haar uitgenodigd.

Kortingscodespot