×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

8:15
27 mei

NICKY, RICKY, DICKY & DAWN

Seizoen 3 - Aflevering 17 - Een vierling in de ruimte: Ricky wilt dolgraag meedoen aan een ruimtevaart trainings programma. Hij wordt toegelaten, mits zijn broers en zus mee mogen. Eenmaal begonnen met de training gaat alles traditie getrouw mis en komt de vierling per ongeluk in de ruimte terecht.

12:15
27 mei

NICKY, RICKY, DICKY & DAWN

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Er Klopt Hier Iets Niet: Ricky krijgt weinig klopjes op zijn Face Hut pagina, en besluit andersmans verhalen te stelen. Hij wordt inmens populair, tot grote ergenis van Nicky, Dicky en Dawn.

12:45
27 mei

NICKY, RICKY, DICKY & DAWN

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Keeping Up With The Kwartashians: De vierling duikt in de wereld van reality tv als ze besluiten hun leven op camera vast te leggen. Maar het blijkt het slechtste in iedereen naar boven te halen en als ze een verjaardagsfeestje voor Mae proberen te organiseren gaat het mis.

UITZENDING GEMIST

19:20
12 mei 2019

NICKY, RICKY, DICKY & DAWN

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Wie niet klaagt, wie niet wint: Dawn en Mae vinden een baantje om een reis naar Parijs te kunnen bekostigen, maar hun plannen worden gedwarsboomd als de jongens erachter komen dat klagen in restaurants in je voordeel kan werken.

19:15
11 mei 2019

NICKY, RICKY, DICKY & DAWN

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Kleine weerwolfjes worden groot: De vierling gaat met hun vrienden kamperen in de winkel van hun ouders en houden een bangmaak wedstrijd. Al gauw loopt het anders dan gepland en gebeuren er vreemde dingen.

Kortingscodespot