UuvO65EPWFo

Film: Omar

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

21:05
23 juni

NICKY, RICKY, DICKY & DAWN

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Keeping Up With The Kwartashians: De vierling duikt in de wereld van reality tv als ze besluiten hun leven op camera vast te leggen. Maar het blijkt het slechtste in iedereen naar boven te halen en als ze een verjaardagsfeestje voor Mae proberen te organiseren gaat het mis.

20:50
24 juni

NICKY, RICKY, DICKY & DAWN

Seizoen 2 - Aflevering 24 - Nicky, Ricky, Dicky en Ziekie: De vierling maakt zich klaar voor de grote schoolreis. Dawn wordt echter ziek, en probeert dit te verbergen voor Anne en Tom om toch mee te mogen. Ze wilt namelijk het epische, legendarische moment van de schoolreis voor geen goud missen.

8:20
25 juni

NICKY, RICKY, DICKY & DAWN

Seizoen 3 - Aflevering 17 - Een vierling in de ruimte: Ricky wilt dolgraag meedoen aan een ruimtevaart trainings programma. Hij wordt toegelaten, mits zijn broers en zus mee mogen. Eenmaal begonnen met de training gaat alles traditie getrouw mis en komt de vierling per ongeluk in de ruimte terecht.

UITZENDING GEMIST

20:50
17 juni 2018

NICKY, RICKY, DICKY & DAWN

Seizoen 2 - Aflevering 22 - De kunst van het liegen: Ricky wilt niet onderdoen voor Dawn met kunstles, en strijkt de eer met een schilderij wat Dicky heeft gemaakt. In ruil doet Ricky iedereen geloven dat Dicky de man van de goede ideeën is. Hoe lang kan dit spel door blijven gaan? Als het aan Dawn ligt, niet lang.

14:45
17 juni 2018

NICKY, RICKY, DICKY & DAWN

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Geworstel in de liefde: Een misverstand zorgt er bijna voor dat het door de vierling uitgaat tussen Mae en Miles en dat de mannenavond van de jongens, inclusief een worstelwedstrijd tussen Grote Boze Baby Bokser en de 3 Maskerteers, in het water valt.

Kortingscodespot