×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

19:05
20 augustus

NICKY, RICKY, DICKY & DAWN

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Stem op mij!: De verkiezingen voor de klassenvoorzitter staan voor de deur. Ricky stelt zich als enige kandidaat. Maar dan volgt Dawn. En Nicky, en Dicky...

19:05
21 augustus

NICKY, RICKY, DICKY & DAWN

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Vrijheid Blijheid: De vierling mag voor het eerst vrij zonder ouders door het winkelcentrum lopen. Er gaat een wereld voor ze open, en alles wat maar mis kan gaan, gaat ook mis.

19:05
22 augustus

NICKY, RICKY, DICKY & DAWN

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Vette Voet Stappers: De kids willen een nieuw schoen prototype verkopen dat Tom heeft uitgevonden. Maar ze denken dat iemand het prototype heeft gestolen!

UITZENDING GEMIST

19:40
4 augustus 2019

NICKY, RICKY, DICKY & DAWN

Seizoen 3 - Aflevering 12 - #Stuntvierling: De Harper vierling en de Kramdems vierling strijden om wie de hashtag #stuntvierling mag gebruiken voor hun stuntfoto's. Degene die voor het einde van het weekend de meeste likes heeft voor een foto, wint.

19:15
4 augustus 2019

NICKY, RICKY, DICKY & DAWN

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Het zielige verhaal van Gary-Chip-Kleine Elvis-Soppootje: GaryChipKleineElvisSoppootje ís een held wanneer hij 'n dief betrapt in de winkel! Maar de vierling ruziet op tv over zijn naam. De eigenaar van GCKESP duikt op en neemt hem mee. De vierling ontvoert hem en geeft hem eindelijk één naam.

Kortingscodespot