×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

19:10
20 januari

NICKY, RICKY, DICKY & DAWN

Seizoen 4 - Aflevering 9 - Spoken bestaan niet: De vierling hebben nieuwe, oudere vrienden gemaakt. Dan stellen deze voor om 's avonds na sluitingstijd in Tom's Get Sporty af te spreken. Eenmaal in Get Sporty hoort de vierling enge, vreemde geluiden..

8:10
21 januari

NICKY, RICKY, DICKY & DAWN

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Groetjes uit Australië: Isaiah Thomas komt zijn nieuwe schoenen signeren in de winkel en Tom en Anne leren de vierling een lesje door ze net als iedereen in de rij te laten wachten.

18:55
21 januari

NICKY, RICKY, DICKY & DAWN

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Wie niet klaagt, wie niet wint: Dawn en Mae vinden een baantje om een reis naar Parijs te kunnen bekostigen, maar hun plannen worden gedwarsboomd als de jongens erachter komen dat klagen in restaurants in je voordeel kan werken.

UITZENDING GEMIST

19:15
14 januari 2019

NICKY, RICKY, DICKY & DAWN

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Er Klopt Hier Iets Niet: Ricky krijgt weinig klopjes op zijn Face Hut pagina, en besluit andersmans verhalen te stelen. Hij wordt inmens populair, tot grote ergenis van Nicky, Dicky en Dawn.

19:10
9 januari 2019

NICKY, RICKY, DICKY & DAWN

Seizoen 3 - Aflevering 19 - De beste zomer ooit: Dawn en Mae gaan in een luxe strandtent werken en verwachten dat dit hun beste zomer ooit wordt. Maar haar drie broers komen onverwacht langs, haar ouders gaan maar niet weg en Madison is haar baas. Niet bepaald de beste start voor de beste zomer ooit..

Kortingscodespot