-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

11:30
23 september

NELLI EN NORA

Jeugd

Seizoen 1 - Aflevering 34 van 52 - Zonsondergang-picknick - KRO-NCRV

Het is windstil en de zonsondergang is prachtig. Het gezin gaat picknicken op een mooie plek om de zonsondergang te kunnen zien. Alleen zijn er overal muggen! Of toch niet overal?

11:30
24 september

NELLI EN NORA

Jeugd

Seizoen 1 - Aflevering 35 van 52 - Zonnige plekjes - KRO-NCRV

De zon schijnt en straalt zonnige plekjes tevoorschijn. Op elk plekje is wel iets speciaals te vinden. En als het er niet te vinden valt, dan maken de meisjes er zelf iets speciaals van.

11:30
25 september

NELLI EN NORA

Jeugd

Seizoen 1 - Aflevering 36 van 52 - Mistige dierentuin - KRO-NCRV

Het is koud buiten en binnen zijn de ramen beslagen. Nelli en Nora tekenen dieren op de ramen. Het lijkt van buiten wel een dierentuin.

UITZENDING GEMIST

11:30
18 september 2020

NELLI EN NORA

Jeugd

Seizoen 1 - Aflevering 31 van 52 - Zandmonsters - KRO-NCRV

De meisjes gaan vandaag naar het strand, het is er erg gezellig want bijna iedereen is er. Als ze zich hebben ingesmeerd gaat de rest ineens weg. Het zou gaan regenen, zeggen ze. Dan vermaken de meisjes zich alleen wel, bijvoorbeeld met het zand dat op hun ingesmeerde lijfjes plakt.

11:35
15 september 2020

NELLI EN NORA

Jeugd

Seizoen 1 - Aflevering 28 van 52 - Sneeuwhuis - KRO-NCRV

Het is koud buiten, er valt zelfs wat sneeuw. De meisjes willen van alles bouwen maar helaas ligt er niet genoeg sneeuw. Als dan ook nog de zon tevoorschijn komt willen ze de sneeuw het liefst bewaren.