×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

UITZENDING GEMIST

18:40
8 juni 2019

NEDERLAND ZINGT

Muziekprogramma

Aflevering 31 - Muzikaal magazine met massale koor- en samenzang vanuit een van de vele monumentale kerkgebouwen in Nederland.

Dordrecht.

Samenzang vanuit de oudste stad van Holland: Dordrecht. Vanuit de mooie Augustijnerkerk zingen we met elkaar prachtige liederen en genieten we van o.a. Psalmen voor Nu en Choral Voices o.l.v Daniel Rouwkema. Samen zingen en getuigen, samen zingen tot Zijn eer.

18:40
1 juni 2019

NEDERLAND ZINGT

Muziekprogramma

Aflevering 27 - Muzikaal magazine met massale koor- en samenzang vanuit een van de vele monumentale kerkgebouwen in Nederland.

Roermond.

De samenzang komt uit Limburg. We zingen prachtige liederen vanuit de Sint Christoffelkathedraal in Roermond. Dat doen we o.a. met een speciaal daarvoor samengesteld Limburgs projectkoor o.l.v. Martin Zonnenberg. Ook gaan we genieten van het vocaal ensemble Silhouet en meisjeskoor Giocoso.

Kortingscodespot