-->

×

VANAVOND.TV

TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

16:10
3 juli
Edwin Diergaarde

NEDERLAND VERBOUWT

Informatief

Aflevering 26 van 37 - AVROTROS

De Limburgers Ramona (32) en Paul (36) hebben een paar moeilijke jaren achter de rug omdat Ramona borstkanker heeft gehad. Nu ze volledig genezen is storten ze zich in de verbouwing van hun nieuwe woning en Ramona weet precies hoe ze alles hebben wil. In Benschop verbouwen Hanno (39) en Wendy (35) een oude schuur tot twee slaapkamers voor hun twee kinderen. Zij hadden er na een half jaar verbouwen al moeten slapen, maar een jaar later is vader Hanno nog druk bezig met de buitenkant van de schuur.

15:20
7 juli
Edwin Diergaarde

NEDERLAND VERBOUWT

Informatief

Aflevering 27 van 37 - AVROTROS

In Capelle aan de IJssel zit het bij de verbouwing van de charmante jaren 30-woning van Pam (32) en Richard (37) niet mee. En dan moet de besluiteloze Pam ook nog eens de knoop doorhakken en een badkamer uitkiezen. In het kleine, groene, Friese dorpje Wijnjewoude hebben Aline (31) en haar man Arjan (35) een voormalige kapsalon gekocht. Een enorme verbouwing. Omdat Aline graag zelf de handen uit de mouwen wil steken tijdens de verbouwing, krijgt ze timmerles van haar broer Peter.

15:20
8 juli
Edwin Diergaarde

NEDERLAND VERBOUWT

Informatief

Aflevering 28 van 37 - AVROTROS

De Brabantse Lieke (26) en Michel (33) zijn al vier jaar aan het verbouwen. Het stel kocht het huis toen het nog een klooster was. Inmiddels wordt het klooster steeds meer hun thuis en hopen ze snel de woonkamer en badkamer af te hebben. De stadse Grace (30) kwam voor haar liefde Paco (26) naar Zeeland op voorwaarde dat ze dan wel in een mooie oude woning in de stad gingen wonen. Ruim een jaar later zijn ze nog altijd bezig met de verbouwing van een monumentale arbeiderswoning in het centrum van Middelburg.

UITZENDING GEMIST

16:10
29 juni 2020
Edwin Diergaarde

NEDERLAND VERBOUWT

Informatief

Aflevering 22 van 37 - AVROTROS

Aannemer Maarten (33) en zijn vouw Renate (34) hebben zich op de fikse verbouwing van een ouderwetse en gedateerde boerderij gestort. Klusser Maarten moet alles zelf doen om de boerderij zo snel mogelijk af te krijgen maar krijgt wat tegenslagen te verduren waardoor de planning wel eens flink zou kunnen uitlopen. Joris (34) en Samantha (29) zitten al ruim een jaar te bivakkeren in een stacaravan op het Nijkerkse platteland. Na twee koude winters hoog tijd om de verbouwing van hun slaapkamer af te ronden en eindelijk warm te slapen.

16:10
26 juni 2020
Edwin Diergaarde

NEDERLAND VERBOUWT

Informatief

Aflevering 21 van 37 - AVROTROS

Marlies (29) en Jan Lowin (30) besloten bewust kleiner te gaan wonen en hun grote nieuwbouwhuis in een dorp te verlaten zonder dat ze nog iets nieuws hadden gevonden. Inmiddels hebben ze een woning in de stad Deventer gevonden maar voor ze er kunnen wonen moet eerst de badkamer flink verbouwd worden. Barbara (49) en Cees (59) laten een bijna 120 jaar oude boerderij op de Veluwe, in Garderen, verbouwen. Naast de boerderij staat een schuur. Deze wordt omgebouwd tot de woning voor de moeder van Barbara.