×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

14:35
1 juni
Frits Sissing

NEDERLAND STAAT OP TEGEN KANKER

Benefietshow

Benefietshow waarin Nederland opstaat tegen kanker.

Onbekende en bekende Nederlanders komen in actie en delen hun persoonlijke ervaring met kanker: van (ex-)patiënten en wetenschappers tot bekende artiesten.

UITZENDING GEMIST

13:55
16 mei 2019
Frits Sissing

NEDERLAND STAAT OP TEGEN KANKER

Benefietshow

Benefietshow

20:35
15 mei 2019

NEDERLAND STAAT OP TEGEN KANKER

Benefietshow

Het jaarlijkse tv-programma 'Nederland staat op tegen kanker' wordt dit keer live vanaf de Parade in Den Bosch uitgezonden. Frits Sissing presenteert de benefietshow.

Optredens zijn er van Anita Meyer, Milow, Davina Michelle, Stef Bos en Glennis Grace. Verder zijn Ronald Koeman, Matthijs van Nieuwkerk en Frans Bauer aanwezig.

Bekende en onbekende Nederlanders komen in actie voor KWF Kankerbestrijding en delen hun persoonlijke ervaring met kanker. Zo vertelt presentatrice Nicolette Kluijver hoe longkanker haar leven op z'n kop zette.

Er zijn portretten te zien van mensen die met kanker te maken hebben, en onderzoekers vertellen over de stand van zaken rond kankeronderzoek.

Kortingscodespot