1cnoM8EiGGU

Film: Braveheart

×

VANAVOND.TV


TV Gids

Welkom op de nieuwe website van Vanavond.tv, de tv-gids voor de avond powered by TVGiDS.tv. Van de meest relevante televisiezenders laten wij zien welke programma's er tijdens primetime (19.00 tot 00.00) worden uitgezonden.

 
 

KOMENDE AFLEVERINGEN

20:00
24 februari

NCIS: NEW ORLEANS

Dramaserie

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Amerikaanse misdaadserie: The Asset: Een Russische infiltrant, die in de VS slapende agenten van de nodige informatie voorziet, zet het op een loopje nadat zijn Navy escorte werd vermoord.

20:00
3 maart

NCIS: NEW ORLEANS

Dramaserie

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie: Dead Man Calling: Een onopgeloste zaak, gebaseerd op een 150 jaar oud spookachtig verhaal, is opnieuw brandend actueel. Gregorio stelt vaak dat de zaak wordt gelinkt aan een recente sessie van een lokaal medium.

UITZENDING GEMIST

20:00
17 februari 2018

NCIS: NEW ORLEANS

Dramaserie

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie: # 1 Fan: Pride wordt gekidnapt door klokkenluider Martha Roberts, die hem als haar mentor ziet. Het is haar doel een seriemoordenaar te ontmaskeren die in de Golf van Mexico jonge vrouwen aanrandt.

20:00
10 februari 2018

NCIS: NEW ORLEANS

Dramaserie

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie: Rogue Nation: Na de zaak rond de corrupte Mayor Hamilton staat het team nog steeds onder toezicht van Special Agent Paula Boyd. Wanneer de FBI onderzoek voert naar een gestolen lading van een nucleair goedje, moet het team vanaf de zijlijn en in het geheim verder onderzoek voeren.

Kortingscodespot